Arso 2454 Napisano Novembar 4, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Novembar 4, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pančevci stigli bezbedno kući! Hvala svima na fenomenalnom danu i druženju. Da ih bude još! Kakav način da se zatvori sezona. Ovo je za ne propustiti! Svake godine računajte na nas, bilo nam je divno! Svaka čast domaćinima na gostoprimstvu. Veliki pozdravi od nas! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 122 Napisano Novembar 4, 2017 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo krenuo do Disa... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 4, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Novembar 4, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pancevcima je bilo super, pozdrav za ostatak ekipe i dogodine obavezno 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Novembar 4, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo fenomenalno osim nekoliko učesnika kolone koji ne da se nisu pridržavali pravila vožnje u grupi, nego nemam reči. Preticanja, isecanja...vrlo sam razočaran. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 5, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, AlexaBGD je napisao: Sve je bilo fenomenalno osim nekoliko učesnika kolone koji ne da se nisu pridržavali pravila vožnje u grupi, nego nemam reči. Preticanja, isecanja...vrlo sam razočaran. Očigledno je da su neki zalutali i pogrešili događanje o čemu govori i ono turiranje i pucanje koje se moglo čuti čuo dok smo se spuštali sa Ostrvice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 5, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 2017Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 5, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 2017Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Novembar 5, 2017 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i sumnjao, probudih se jutros sa upalom svih zivih misica (cak i onih koje nisam znao da imam)...ali vredelo... Pomislio sam da cu biti prvi na OMV pumpi pred polazak ali kolega Astral je ipak veci ranoranioc od mene (drago mi je da smo se upoznali druze). Inace, masina je bila pozajmljena (hvala kume, NC 750 i ja smo se madjusobno pazili i uspesno provozali)... Ona magla kad smo krenuli je bila bas gusta ali sunce nas je ogrejalo kad smo stigli do DIS-a Inace, ova jedna konjska snaga je uspela da izgura 135kg na vrh, jedino sto pravio pauze na svakih 10 koraka i sam ostao bez pantalona... Unapred se izvinjavam ako se na necijoj slici ili snimku sa vrha vidi nesto sto ne bi trebalo a pripada mojoj pozadini i medjunozju Domacinski smo docekani, rakijica, ustipci, sir, kajmak, prsuta, slatko, dzem, ma taman da povratis snagu pred penjanje... Hvala puno na druzenju, evo i koje slicice sa moje strane: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 5, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Novembar 5, 2017 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Novembar 5, 2017 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Novembar 5, 2017 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Novembar 5, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 6, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 11/5/2017 at 9:15 AM, lalajko said: 2017 Sent from my SM-N910C using Tapatalk МИЋКО, ове године си ДОВДЕ догурао , или још даље... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Novembar 6, 2017 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Super druženje, lepa vožnja i prijatni domaćini...Idealno proveden dan...Pozdrav svima koji su bili, a posebno bratu Sadanu. Vidimo se i dogodine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Novembar 6, 2017 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma Sadan nije bio, nema slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 6, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ali ima video i to dva komada!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Novembar 6, 2017 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Od kada su mu na Bajk rok misiji tražili snimke ovi sa RTS-a, prešao je samo na klipove . Nešto se mnogo šunjao oko one krmače, nego je bila velika da je stavi u kofer Evo i jedna od nas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 6, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Arso je napisao: Ali ima video i to dva komada!!! Sa parkinga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 6, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lalajko je napisao: Sa parkinga? Možda mu nestalo filma!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Novembar 6, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo proveden dan kao i svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 7, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vec drugi put da umesto drugog vikenda voznja bude prvog. Eto ne bacim oko 15 dana na forum i preskocim izazov kojem se nadam dugo. Bas mi zao a taman sam se naostrio da se ove godine ne obrukam i ostanem na polovini uspona hehehe.prati s mobilnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...