aca.gsxR 41 Napisano Octobar 27, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi steta da se propusti smejanje tokom celog uspona i pogled na vrhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 28, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To smejanje je teze od penjanja. I ovako ostanem bez daha, jos treba da se kliberim Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 28, 2017 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice znaka paznje za domacine, hocemo formirati neku preporucenu cifru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Octobar 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 500+ po glavi je sasvim korektno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Octobar 28, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nebi trebalo odredjivati preciznu cenu, nego kao i proslih puta da da ko je koliko u mogucnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 29, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, lalajko je napisao: To smejanje je teze od penjanja. I ovako ostanem bez daha, jos treba da se kliberim Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Octobar 29, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, aca.gsxR je napisao: Mislim da nebi trebalo odredjivati preciznu cenu, nego kao i proslih puta da da ko je koliko u mogucnosti. Pa tako nešto beše prošle godine, u stvari pogrešio sam. Tako neka cifra je bila po motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Octobar 29, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju i jeste to bio prosek ali je bzv da nekog obavezujemo cifrom mozda nisu svi u mogucnosti da daju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Octobar 29, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, AlexaBGD said: Pa tako nešto beše prošle godine, u stvari pogrešio sam. Tako neka cifra je bila po motoru. Znači 200, 300 dinara po glavi. To je otprilike 200g kafe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Octobar 29, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nikog nikog ne obavezuje, Rade je moj drugar pa mu kažem kako smo prošle godine. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Octobar 29, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Još 5.5 dana. Bring it. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 29, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi da idem ove god.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 29, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Boba1990 je napisao: I ja bi da idem ove god.. Pa šta te sprečava??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 29, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nece nista, samo da vidim dal radim u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 30, 2017 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lale, sta kaze prognoza?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 30, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da stavite u pod kapu da da domacini bace svinjama kao "masnu krpu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 30, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, pera-s je napisao: Lale, sta kaze prognoza?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4884 Napisano Novembar 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao i prethodnih godina, za BG ekipu i ostale sa severa, skup na OMV pumpi u Žarkovu, na Ibarskoj magistrali u 8:30 a polazak u 9:00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 1, 2017 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za one koji ne znaju to je ona pre Metroa ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Novembar 3, 2017 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, mi iz juznijih krajeva, trebalo bi da stignemo na licino mesto tj. kod tih domaćina oko 12h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 3, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, doktor je napisao: Ako sam dobro razumeo, mi iz juznijih krajeva, trebalo bi da stignemo na licino mesto tj. kod tih domaćina oko 12h? Ako nećete sa nama do Lazarevca vi onda sa Ibarske skrenite ka Rudniku i odmah posle benzinske pumpe imate putokaz Ostrvica spomenik prirode i tim putem prema Ostrvici. Kuća je sa leve strane iznad samog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Novembar 3, 2017 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znam put, samo me zanima vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 3, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drži se onoga što je Lalajko napisao doduše moguće je da to bude10-15 minuta tamo vamo. Nego slinili u Kraljevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 3, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Arso said: Drži se onoga što je Lalajko napisao doduše moguće je da to bude10-15 minuta tamo vamo. Nego slinili u Kraljevu? Neznam za Kraljevo ali u Mat.Banji je do pre sat rosila kisica,ako ujutro bude iole lepse vreme eto i mene do Lazarevca pa onda dalje sa ekipom. Arso, kad planiras da krenes i kojim putem do Lazarevca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 122 Napisano Novembar 3, 2017 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan U Lazarevcu je padala skoro ceo dan a evo i sad pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...