brat_fikus 3 Napisano Octobar 12, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Berlin Motocikl: Honda Transalp XL 600 V PD06 Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav ljudi, kako nalaze kucni red prvo da se predstavim. Zovem se Filip Jankovic i trenutno zivim u Berlinu. Pratim moto zajednicu duze vreme pa sam odlucio da je red i da se registrujem. Za sada vozim Hondu Transalp XL 600 V PD06, kupljena u Berlinu (moram reci da nemci izuzetno vode racuna o vozilima, pogotovu koja koriste) u bg sam jedno kratko vreme vozio Suzuki Bandit 600N. Imam 30god. mada nemam puno vozackog iskustva sto se tice voznje motora, tek u aprilu ove god. sam polozio. Inace po struci sam masinski inzenjer, a hobije i nemam neke... Pozz svima jos jednom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 12, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi, a hobi vec imas posto volis i vozis motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brat_fikus 3 Napisano Octobar 12, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Berlin Motocikl: Honda Transalp XL 600 V PD06 Prijavi odgovor kao problematičan Da, moze i tako da se uzme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 12, 2017 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Dolazim u Berlin u novembru na 3-4 dana, pa mozes da preporucis neku radnju za moto opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...