norton ns 24 Napisano Octobar 10, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: novi sad Motocikl: norton commando 750 i afrca twin xrv750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ima li nekoga ko ima Koso Rx1n sat, treba mi pomoc oko povezivanja i probanja sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Octobar 10, 2017 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan imam ja, namontirao na bandita, sve radi. kakva muka? trebalo bi negde u garazi da imam semu po kojoj sam montirao... stim sto nisam koristio magnete i senzor za brzinomer, nego sam kupio konvertor koji se navrne na originalnu sajlu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
norton ns 24 Napisano Octobar 12, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: novi sad Motocikl: norton commando 750 i afrca twin xrv750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je nekako izvodljivo da pogledam kako je je reseno povezivanje tog sata na tvom motoru? Pozdrav norton ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Octobar 12, 2017 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @zlig0r, gde si kupio sat? Pretpostavljam da nije kopija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Octobar 12, 2017 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan engleski ebay, oridzidzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
norton ns 24 Napisano Octobar 12, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: novi sad Motocikl: norton commando 750 i afrca twin xrv750 Prijavi odgovor kao problematičan Sat je dosao iz engleske ali bez instalacionih kablova i ostalih nastavaka, senzora. Ja bih hteo ako moze da vidim kako je kod tebe to vezano. Da bih znao šta mi sve hvali, i ja bih isao na varijantu sa sajlom a ne sa magnetima. Ja bih hteo da se nekako nadjemo da ja to vidim ako moze.pozdrav norton ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Octobar 12, 2017 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti provatnu poruku, i u njoj i moj broj fona. lako cemo da proverimo da li radi na mom, a vidis taman i ostalo sta te zanima. ako je ispravan, trebaju ti dve stvari koje koso prodaje i odvojeno, a to je snop kablova koji na kraju imaju muski konektor koji ide u zenski konektor sa zadnje strane KOSOa, i konvertor za kilometrazu/brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jeste uspeli sta da uradite sa KOSOm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Edin Omeragić 0 Napisano Jul 16, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani, imam instaliran koso rx1 na suzuki u gs 500 f. Obrtaji rade od 0-300.Kako podesiti u meni u da idu preko 300. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...