ianullrich 53 Napisano Octobar 9, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan iz Nisa 33god, vozim hondu vfr750 rc24 Nadam se dobrom druzenju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 9, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Octobar 9, 2017 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Niš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Octobar 9, 2017 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao daj neku sliku V4 masinerije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 9, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan evo i slike kupljen pre 15 tak dana, tj menjan za skuter uz doplatu naravno ujedno i moj prvi veliki motor....... za sada imam samo pozitivne utiske na satu pise 38.000 km uvezen iz ch prosle godine, i u saobracajnoj stoji prva reg 2017te........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 9, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna jedna zanimljiva stvar kad sam kupio motor nisam ni obratio paznju da su boje razlicite onda sam pomislio da je to neko menjao plastike medjutim na svim slikama po internetu vidim da je tako radjen........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17364 Napisano Octobar 10, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za komšiju! Honda VFR je dobar i pouzdan motor i verujem da ćeš na njemu dugo i bezbedno da se voziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 10, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan pozz komsija, pre par dana sam prolazio motorom kroz adrovac............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 10, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan poz i dobro dosao, a nis nije daleko, samo 200km pa se moze popiti kafica negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 10, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan naravno, uvek............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17364 Napisano Octobar 10, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ianullrich je napisao: pozz komsija, pre par dana sam prolazio motorom kroz adrovac............. Javi se sledeći put. Imam prijatelja koji takođe ima VFR pa da vas upoznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se rastajemo honda i ja..... 060 3839037 Motocikli : Honda VFR 750 rc24 05.01.2019 - ID 71415211 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM odlicno stanje. . . . uvezen iz CH 2016te godine, ... U linku sve pise....dodatne informacije na telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...