zarko suput 0 Napisano Septembar 26, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki bandit 600n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Imam par pitanja. Znam da postoje teme ali sam zeleo da vas pitam.. Pazario sam bandita 600n 2005 pre par dana i zanima me koje ulje da sipam u njega? Kao i da li ima neko iz Novog Sada i okoline da se cesto voza svojim ljubimcem, i da li zeli da idemo zajedno, posto nikoga tamo ne poznajem... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Septembar 26, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko suput 0 Napisano Septembar 26, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki bandit 600n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7676 Napisano Septembar 26, 2017 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja već godinama poručujem iz motobike Kač, Ipone ulje i filtere. Inaće koje god ulje sipao manje više nećeš pogrešiti, isprobao sam sve i generalno neka polusintetika je uklje za sve motore. U zdravlju se vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko suput 0 Napisano Septembar 27, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki bandit 600n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, samo da ga registrujem ovih dana pa cu da se izgubim negde na 200-300 km.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano April 11, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj bandit trošio motul 5100 sipao Q8 i motor radi super i ne troši ni kapi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...