ivica744 6089 Napisano Septembar 25, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Throttle Addict je napisao: A sto se tice pozicije gde snimamo, ne pitamo se mi, a kad nam dozvole da stanemo gde mi hocemo, onda snimimo prave prekrsaje 80kmh+ Ja sam licno u NS platio kaznu, leteo sam ravno 60kmh Verovali ili ne,juce Gornja LJubovidja izmedju LJubovije i Pecke radar,Pecka-Osecina na kilometar pre ulaska u Osecinu radar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16412 Napisano Septembar 25, 2017 Misbehave Responsibly, 1658 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Throttle Addict said: Radare koje koristimo, T Laser i Ramer mogu da snimaju vozila u odlasku i bazdareni za to. Ne moramo da pravdamo brzinu snimljenu u odlasku, cak nekad i radimo akcije sa snimanjem u odlasku jer uglavnom svi tad stisnu po gasu. A sa ostatkom posta se slazem u potpunosti, moja putna brzina je slicna, 80kmh-140kmh (autoput uglavnom i preticanja). Niije problem brzina koliko je problem ko vozi i kako vozi, uletanje u makazice itd itd Sent from my SM-J530F using Tapatalk Da te mi kandidujemo za načelnika za saobraćaj Bojim se samo da si, izgleda, suviše pošten za tu rabotu, pa nemaš odgovarajuće neophodne kvalifikacije za takvu poziciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Septembar 25, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da te mi kandidujemo za načelnika za saobraćaj Bojim se samo da si, izgleda, suviše pošten za tu rabotu, pa nemaš odgovarajuće neophodne kvalifikacije za takvu poziciju Možeš i da ga pohvalis javno, otkad poštenje(Ili nedostatak istog) ima presudnu ulogu u izboru nacelnika?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16412 Napisano Septembar 25, 2017 Misbehave Responsibly, 1658 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Neko nadležan uvek gleda i sluša pa ne mogu da ti odgovorim kako bi hteo a da potencijalno ne uvlačim u nevolju čoveka koga i ne poznajem. Sedi disi, gledaj Pink i uživaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Septembar 25, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Posalji na pp, nemoj da se mucis Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...