Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZR7S

Recommended Posts

• MK Obrenovac, 586 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS

Na prodaju pomenuti motor koji je u vlasnistvu moga kuma, koji zbog silnih obaveza ne stize vise da se vozi, a ni da ga oglasi i proda, pa ja to radim u njegovo ime. Sve sto vas interesuje slobodno pitajte. Inace motor sam licno vise puta vozio, putovao sa njim (trenutno je kod mene u garazi) i nikad ni najmanji problem nije bio.

U pitanju je Kawasaki ZR7S, 2003godiste , kubikaza 750ccm, snaga 75ks.

Motor je u odlicnom stanju, u prvoj boji, redovno odrzavan. Zadnjih par godina slabo vozen.
Motor je 2008 uvezen iz Amerike sa 3500milja na satu i od tada je u kumovom vlasnistvu. Trenutno na satu ima 16480milja. Ove sezone je presao 1000km
Zadnja guma odlicna, prednja losija, lanac i lancanici fabricki i odlicni, diskovi kao novi, plocice dobre, akumulator gel nov kupljen pre nedelju dana u garanciji.....
Od dodatne opreme poseduje Two Brothers karbonski auspuh (dajem i fabricki uz njega), nosac zadnjeg kofera i Kapin kofer 53L, merac temperature ulje, povisen vizir, pancir crevo zadnje kocnice, Joskin regler......Obrtaljka mu trenutno ne radi 
Registracija istekla u julu mesecu

CAM01601_resize.jpg

CAM01602_resize.jpg

CAM01603_resize.jpg

CAM01610_resize.jpg

CAM01609_resize.jpg

CAM01608_resize.jpg

CAM01607_resize.jpg

CAM01605_resize.jpg

CAM01606_resize.jpg

CAM01604_resize.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

Da se skinu sve te nalepnice, taj dečiji tank pad, da se vrati top,  taj ne ide na taj bajk i nema sta... Odličan motor. 

Cena je dobra,  samo jos da kupac nasluti koja je...  :jee:

• Podržavam 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja