miksamgm 1068 Napisano Septembar 6, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju 4 gume kupljene u decembru 2014 godine nove. Vozene sve vreme na istom vozilu(teretni kombi). Danas zamenjene novim setom,tako da idu na prodaju. Sava Trenta M+S 195-70/15C Prednje dve su dubina sare oko 5mm i vidi se da ih je trap pojeo malo sa unutrasnje strane.Zadnje dve su dubina sare od 6-7mm i one su ravnomerno potrosene. Jedna guma je bila probusena ali je vulkanizirana(vidi se na slici). Sve gume normalno drze pritisak.Cena za sve cetiri gume u kompletu 60e Moze dogovor oko slanja ili preuzimanje licno kod mene kuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8331 Napisano Septembar 6, 2017 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Šta sve prodaju vulkanizeri kao polovno ovo je majka. A i cena više nego korektna za "c" gumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 6, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan znam sve na PA sam stavio oglas i cenu 80e ovde se ipak "poznajemo" pa sam stavio 60e sto mislim da je ok sada sam kupio set nekih italijanskih 320e sve cetiri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 10, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano do srede za kolegu sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 14, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...