Jump to content

Moto Zajednica

California 2008 Treci put

Recommended Posts

• Drug član, 2245 postova

Stvarno je ta Amerika prelepa zamlja. Pogledajte samo ovu poslednju sliku, nigde kamencica u zaustavnoj traci, negde papirica na travi pored puta. Neki nasi parkovi nisu takvi.

Da ti dam ja par slika iz San Francisca gde preskaces malo djubre a malo prosjake, beskicnike ili pijance dok hodas trotoarom po centru grada?

Ima tamo svacega....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

Put i putopis su jako lepi, sve pohvale iako ste poceli ovu temu ironicno.

P.S.

Iskrene cestitke gospodinu koji je vlasnik onog audija S4 sa slika ocigledno se jako dobro razume u automobile jer se nije opredelio za neki drugi nemacki brend.

M3 je bio par stotina dolara skuplji...a moralo je da se stedi...

• Zainteresovan, 953 postova

Znaci svuda isti slucaj... i tamo toplo ali nizak standard...ccc i kod mene isto cak i gore nemam ni sat  :D Sirotinjo i Bogu si teska  ;D Znao sam da je previse lepo sa slika da mora da ima neka caka ;) Izvinjavam se za off ali nisam razumeo ko je vlasnik onog audija. Djuro ti ili ...? Razgovaram samo sa vlasnicima ostali mi nisu kompetentni. ::)  Bez ljutnje.  :P

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

motoholic@

A sta bi bilo da panduru das jednu crvenu ?  ;D

Pa da te pusti onako drugarski, a ti da mu obecas casnom pionirskom da nikad vise neces ponoviti prekrsaj ?  ;D

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

motoholic@

A sta bi bilo da panduru das jednu crvenu ?    ;D

Pa da te pusti onako drugarski, a ti da mu obecas casnom pionirskom da nikad vise neces ponoviti prekrsaj ?  ;D

Dobio bi na poklon dve lepe metalne narukvice i besplatno prenoćište kod njegovog poslodavca.  :D

To podmićivanje ovde ne postoji. Panduri su dobro plaćeni pa nemaju ni razlog da primaju mito; zašto da rizikuju službu (i zatvor!) za neki sitniš? A biti pandur je ovde poštovano zanimanje.

Ali vidi, 'oće oni i da ti povremeno progledaju kroz prste (ne za pare! to se nikako ne radi!). Treba samo da se ponašaš kulturno i da nisi napravio neki veliki prekršaj (vozio pijan il' bez dozvole na primer). Neki panduri su strogo po Pe-Esu i uvek pišu, a neki su više u fazonu "dobro ajde ovaj put, al' uspori malo".

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Jedino mi je zao sto vam je  onaj debeli gmaz od pandura nakratko pokvario uzitak, al bitno je srce puno zadovoljstva .

Ma nema problema sa prijavom.  Nije mi pandur pokvario voznju cak je i ucinio interesantnijom, jebiga!  Kad iz ravnog Illinoisa odes u Svetu Srpsku Zemlju Kaliforniju niko i nista ti nemoze pokvariti dozivljaj.  Mi u Illinoisu nemamo poene kao ovi u Kaliforniji pa se nesto nesekiram, a kazna ko kazna platicemo je nije problem. 

Vec dugo sam imao osecaj da cu popiti prijavu negde i eto desilo se.  Bio sam zreo za nju i tu nema sta da se zalimo.  Poslednja prijavu sam dobio opet u nekoj vukojebini Kentakija, tako da mi je novi cilj da "skupim" prijave iz svih drzava Amerike. 

Za one koji se secaju casopisa ITD:

"Volim sve sto vole mladi i skupljam prijave po belom svetu"

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja