BBojan 18 Napisano April 17, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno stigla ja zadovoljan.Kad je kiša ide u tank torbuhttps://www.aliexpress.com/item/Universal-Motorcycle-Bike-Bicycle-MTB-Handlebar-Mount-Holder-For-Cell-Phone-GPS/32712274740.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.r3bmxv u kombinaciji sahttps://www.aliexpress.com/item/S530-Wireless-Portable-Mini-In-Ear-Earphones-Stereo-Bass-Music-Sports-Bluetooth-Headset-Earphone-For-iOS/32831261424.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.k0wEOdKako ova slusalica ide pod kacigu? Jel zulja Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano April 17, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slušalica radi više nego dobro pogotovo kada se uzme u obzir cena.U kućnim uslvima sam je testirao i radi nešto preko 1 sat muzike,ali meni nije za to namenjena. Stereo može dve slušalce da se povežu na telegon. Mene ne žulja ispod kacige stane u uvo tako da ne smeta i na kacigi ima prostor za te stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano April 17, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jefto, znači slušalica se poveže sa fonom koji ima navigaciju i slušaš govorna uputstva wireless? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano April 17, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da to mi je bila namera i radi odlično 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Jun 6, 2018 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog resenja: dugo sam trazio adekvatan nosac za mobilni za svoju Vespu ali nista nisam nalazio. Nedostatak golog dela kormana kod moje Vespe ucinio je da otpadnu svi oni koji se direktno kace za njega. Pokusavao sam sa nekim dodacima sa Alija, konkretno je bila u pitanju skracena shipka koja se kaci preko plocice i srafa za deo karoserije. Naravno, ni za to nisam imao mesta... Na kraju se pojavilo nikad elegantnije resenje koje je, ruku na srce, mozda samo meni odgovara. Proizvod se zove "Vrurc pop Holder Anti-fall Universal Portable Socket Holder Stand for iPhone Huawei Sony Xiaomi Sockets Samsung" https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.6.2.62d54c4dFCcaFw&orderId=90304441950060&productId=32839610956 Prvo sam imao strah da ce se sve odlepiti i izgubiti negde usput, ali nikakav problem nisam imao za ovih mesec dana. Maska i deo koji se lepi za nju su dovoljno elasticni da omogocuvaju celom "sistemu" da amortizuje vibracije. Mana je sto sam delimicno prekrio brzinomer, ali njega ionako slabo gledam, pogotovo sto sada imam digitalni na samom telefonu koji odlicno radi. Imam USB prikljucak u kaseti i odatle mogu lako da punim telefon u voznji. Isto tako prednost je sto lako mogu da prebacujem telefon iz horizontalnog u vertiklani polozaj tokom voznje. Za par dana idem na duzi put od 200+ km (Beograd - Sokobanja) pa cu javiti utiske iz voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da bezbednost telefona više zavisi od same maske telefona...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...