Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne budem veciti "kibicer" nego da podelim moja skromna iskustva. Prosle godine, sticajem okolnosti, auto nije dobio tablice a sve rezervisano na moru, gazda prijatelj nas ocekuje, i nema se kud. Zena se boji motora, spakujem je na bus uvece i vratim na spavanje. Probudim ujutro, popijem kafu, doruckujem, iskontrolisem pritisak i puls (2015. mi ugradise neki federcic u desnu komoru pa stoga nisam mogao da se izborim za veci motor ali sta je tu je.) Sve pod kontrolim i oko pola devet moja plavusa i ja se otisnemo put Sutomora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle par sati voznje (citaj uzivanje preko Divcibara) prva pauza za kafu. Zlatibor. Da mi je znati o kojim granama za prihvatanje mladih partizana peva pesma. Ili ja nisam gledao na pravu stranu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Nedugo posle Zlatibora, (samo se Zlatar predje) lepota Zlatarskog jezera. Greh bi bilo ne napraviti fotku za uspomenu. Vise meni uspomena nego "Plavusi" ali ajd' sad. Ona je ufotkana. Usput jedna cigareta. Ruzna je to navika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Moraca i kanjon reke Morace. Pusta Moraca... Sada pauzica, kafica, cigarica... Poceo sam sve u deminutivu kao zene bluzica, suknjica, risic, cipelice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan E vala, nisam mogao da odolim a da "Plavusu" ne dovedem do ivice. Pa makar i provalije. Inace, uvek silazim na levu stranu motora ali eto, nisam pao u provaliju. Bio sam pazljiv 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Skadarsko jezero. Lepota. Svaki put kada prolazim ovim putem, zastanem i pitam se zasto uopste nastavljam dalje prema moru. Kako god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno MUSIC HALL za svakog bajkera. 4189 metara dug tunel ili cetiri kilometra uzivanja u zvuku motora. Malo mi je falilo da okrenem jos jedan krug. — у Tunel Sozina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Talicni Tom je tiho odjahao u suton, ja sam ne bas tiho dojezdio u suton. Uostalom nisam Tom a nisam narocito ni talican. Sutomore. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan U zlo doba se setih pa okrenuh mobilni na nosacu i malo Morece... Jes' da drhti ali ostade uspomena i resenost da kupim kamericu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1035 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, valjda si se radovao sto auto nije dobio tablice na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde god odes, moras i da se vratis. Otprilike je tako nekako. Vratis se kad-tad. Putovanje je bilo izazov. Ja znam zasto i zbog cega. Zadovoljan sam. Vise nego zadovoljan. Jutro i ne bi bas obecavajuce. Mozda da sam duze spavao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, x-man said: Svaka cast, valjda si se radovao sto auto nije dobio tablice na vreme I te kako Ne mozes ni da zamislis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Popih dve kafe sve u nadi da ce se razvedriti... ali ne vredi ni predugo cekati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan I sto se vise penjes, oblaka je sve manje. Nije da nestaju, ostaju ispod. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo sam ja. Bio sam vala puno puta u oblacima ali ne sa kacigom na glavi. Uvek postoji prvi put, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozrav oblacima i vrhu Crkvine. Spustamo se dole, medj' svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Ono tamo, gde je vedro, e to je Srbija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Taman rekoh gde je vedro... Ulaz u Srbiju, slika govori vise od hiljadu reci. Izmedju Dobrakova i Brodareva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Prva pauza nakon izlaska iz Brodareva. Termos za kafu je slucajno plav ali se uklopio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan I nakon nepunih 500km... Sabac. Zavrsilo se putovanje, savladan ne mali izazov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje godina, "Plavusa" otplesa svoj ples i poce nova sezona.... 25.06.2017. Prva ozbiljnija voznja ove godine: Sabac - Tekeris - Krupanj - Manastir Soko - Zvornik - Loznica - Sabac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Cer i Tekeris 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Radjevina - Krupanj - Dobri potok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadomak Ljubovije Soko grad. Manastir Soko, posvecen Vladiki Nikolaju Velimirovicu. Moze se popeti do krsta koji je na prvoj fotki ali nije to za mene. Bar ne po vrucini koja je bila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...