Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 10, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari! Obzirom da je moja draga počela da se obučava za teranje dvotočkaša a da joj je Suza preglomazna, moram da razmišljam o tome kako od jednog da napravim dva. Prodaje se Suzuki DL 650 Vstrom, 2010. godište, kupljen nov kod nas. Prethodni vlasnici su naše kolege sa foruma bagzi_obr, i prepošteni gospodin Жарић. Suza je sa mnom od marta 2014. godine i zajedno smo prešli oko 35.000 km. Motor je redovno održavan i služio za vožnju kako u gradu, tako i za duže relacije. Naći ćete na forumu neke putopise prethodnih vlasnika, ja baš nisam vičan tom zanatu, ali sam sa Suzom vozio kroz Srbiju, Mađarsku, Rumuniju, Ukrainu, Slovačku, Češku, Poljsku, Grčku. Ukupna kilometraža iznosi oko 77500 km. Nikada havarisan, plastike nisu lomljene ni varene. Postoje standardni znaci korišćenja. Motor se nalazi na relaciji Beograd/Leskovac. 2017. (pre cca 2983 km) na motoru zamenjeno: - Ulje i filter ulja (Motul 5100, Mahle) - K&N filter vazduha - Prednje i zadnje kočione pločice (Nissin) - Akumulator (Varta) - Kočiono ulje, antifriz, scottoiler ulje - Lanac i lančanici - Svećice (NGK) - Namotaji alternatora Novom vlasniku ostaje zamena guma i redovan servis na početku naredne sezone. Motoru ističe registracija za 20 dana, ali će u toku naredne nedelje biti registrovan. Na motoru ima dosta dodatne opreme (vidi sliku), i uz njega kupac dobija i: - set diskova (prednji + zadnji) - zamenski regler - dve maglenke - dva nova migavca - dva nova retrovizora - podizači retrovizora - zamenski akumulator - sajla kvačila Postoji mogućnost zamene i to za: (Vstrom 1000, Varadero, TDM 900) ili slično za mene ili (Suzuki Bandit, SV 650, Yamaha XJ600, Kawa ZR7) ili slično - pod obavezno naked sa okruglim farom za dragu. Cena iznosi 4300 EUR, ali kada su forumaši u pitanju, možemo da se dogovaramo. 065/22-71-609 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi se čini ili nema centralni štender? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 10, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Koliko znam (a možda nisam u pravu), ova verzija fabrički nije dolazila sa centralnim štenderom, to je išlo kao dodatna oprema. I drug koji je na svom Stromu imao mi je rekao da značajno smanjuje clearence a i da se gura sa ralicom, tako da ga nikada nisam ugradio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Avgust 10, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor, lepo izgleda, lepa oprema, samo još reci koliko je prešao sa kolegom Žarićem i kolegom bagzi-obr pa da saberemo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 10, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Jasminko, nisam napisao u samoj temi pošto stoji u tagu oglasa. Trebalo bi da je kod Dejana prešao oko 33.000, kod Saleta Ralevića oko 9.000 i sa mnom ostalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1781 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Suza je sa mnom od marta 2014. godine i zajedno smo prešli oko 35.000 km. Motor je redovno održavan i služio za vožnju kako u gradu, tako i za duže relacije. Izvini Jasminko, nisam napisao u samoj temi pošto stoji u tagu oglasa. Trebalo bi da je kod Dejana prešao oko 33.000, kod Saleta Ralevića oko 9.000 i sa mnom ostalo. Ja izračun'o cirka 81.000Km,,,,nije valjda tol'ko?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 10, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Cvijanović je napisao: Suza je sa mnom od marta 2014. godine i zajedno smo prešli oko 35.000 km. Motor je redovno održavan i služio za vožnju kako u gradu, tako i za duže relacije. Izvini Jasminko, nisam napisao u samoj temi pošto stoji u tagu oglasa. Trebalo bi da je kod Dejana prešao oko 33.000, kod Saleta Ralevića oko 9.000 i sa mnom ostalo. Ja izračun'o cirka 81.000Km,,,,nije valjda tol'ko?! Evo, u kilometar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1781 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da,da......kapiram..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 300 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11654 Napisano Avgust 11, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo važno, nikakva km za takav motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1781 Napisano Avgust 12, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kod nekog bi sa ovom kilometražom bio u stanju kineskog skutera vezanog za banderu par dugih toplih leta....nego vidi se da su ga sva trojica pojili i timarili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 12, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, motor ima sve od opreme, to niko ne računa. Sada kupujem iste stvari kao sto sam i ja imao na starom stromu, ponekad dobro razmislim da li sam normalan.Inače ta boja izgleda bolesno uzivo, tesko da moze da se uslika lepo da bi se docarao isti efekat. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor nema sta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 13, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Suza je otišla kolegi sa foruma. Želim mu (a i njegovom ocu), puno lepih i bezbednih kilometara. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...