Majstor_kvarisa 957 Napisano April 14, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim prinovama. Ponov je Shark RS2 (US only) i Macna Explorer enduro jakna. JA sam vrlo zadovoljan sa oba dela nove opreme, no evo linkova: www.autoxs.co.nz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=178&category_id=76&manufacturer_id=11&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1&Itemid=26 www.macna.be vise o njim kad se malo istestiraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 14, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 14, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan znaci "pokvareni",spreman si za Umag ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan samo jos da ispreslaze lamele ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 14, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan samo jos da ispreslaze lamele ;D znao sam ja da kod njega nesto ne radi,bilo bi sumnjivo da je sve ok ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Skuplja ti kaciga od motora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 14, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga mi se uopshte ne svidja,mada ne sumljam da je "kvalitet"...ali zato jakna...mmmmmmm,mljac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga, onako, a sto kaze Joca, jakna, mljac ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan uzeo si zelenu jaknu jel tako a, a :o mnogo dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga mi se uopshte ne svidja,mada ne sumljam da je "kvalitet"...ali zato jakna...mmmmmmm,mljac! Ajde što ti se kaciga ne sviđa, ni po jada, ali to je model "Shark RS2 (US only)"... lepo piše, to može da se vozi samo u Americi bato moj.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 15, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je zaista no coment. Kaciga je vrh vrhova, ali jednostavno meni bas i nije prakticna. Rado bik je za neku endurasku utopio. A i sto stefan kaze, mogu da je menjam za drugog DR-a!! ;D. @Sale - ako nastavim vako pare da trosim, sledece godine cu u vreme skupa jos otplacivati dugove. No kvacilo vise ne zeza ;D. Opravio sam ga . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan samo ti menjaj brzine na tocku,rasklapaces ga ti opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 16, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan uzeo si zelenu jaknu jel tako a, a :o mnogo dobro izgleda Silver, nazalost nije bila da se uzme zelena :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan A morao je i "brajtling" da mi proda, a ja decu prodao italijanima, posto su nove fals cizme stigle kod Rajka i da kupim R25, od kusura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano April 17, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A morao je i "brajtling" da mi proda, a ja decu prodao italijanima, posto su nove fals cizme stigle kod Rajka i da kupim R25, od kusura. Kakve su sad ovo sifre jbte ??!! Komsija zar i ti "brajtling" ? Pa to ne ide uz TTR. Kakav sad R 25 ? Jel to neki GS ili opet brajtling ? Vec te vidim u strajebaje u belim enduro cizmama i etc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 23, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma procitao je negde da je po vanasvaltnim mogucnostima GS naslednik R25-ice, pa kad vec nema para za GS, a kupio braitling, sto ne bi bio BMWejas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli na teritoriju Bliskog Istoka :D :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli na teritoriju Bliskog Istoka :D :D :D :D :D :D Veterani Bliskog istoka,bre. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...