dankan 377 Napisano Avgust 4, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Dtanica sa linka, kupljena pre 2 godine, nikada koriscena, stoji u kutiji. Korisna stvarka za voznje u grupi pogotovo ko vec poseduje Interphone komunikator. https://www.fc-moto.de/en/Interphone-Tribe?gclid=Cj0KCQjwtpDMBRC4ARIsADhz5O6iEmNyM8vE7En6v2u6SyEMA64IzD5z6kDGQb8ewdTnGS6ii9ubX9MaAoGPEALw_wcB Informacije su na linku. Cena 80 eura. Kontakt iskljucivo na pp ovde jer nisam u Srbiji, ali stanicu ce predati neko od mojih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Avgust 8, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan 50 eura. Neka ide da ne stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1661 Napisano Avgust 8, 2017 I N S T R U K T O R, 1234 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi mi to koristilo u obuci. Imaš PP, daj telefon za još par detalja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Avgust 8, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Moj tel +381648665365 - dostupan samo na Viber jer sam van Srbije. Jasminko poslao odgovor u PP, mislim da ti za autoskolu nece raditi posao, ali svakako vidi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 9, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Dankane sad kad ti navrnu one moje ukrainke i ruskinje na viber, nahebo si... krecem da delim broj na sred Красная площадь kao promoteri flajere Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Avgust 9, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, biraj samo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...