veljko81 18 Napisano Avgust 21, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Konfiguracija staze sa cunjevima je totalna glupost. Nisam bio na navaku sada ali sam vozio trke pa znam kako je sa cunjevima. A sto se tice sikane ja sam jedini koji se zakucao u nju I propisno polomio ali iskljucivo mojom greskom. Staza treba da ostane kakva jeste ili da se izbaci sikana 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Avgust 21, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, veljko81 je napisao: Konfiguracija staze sa cunjevima je totalna glupost. Nisam bio na navaku sada ali sam vozio trke pa znam kako je sa cunjevima. A sto se tice sikane ja sam jedini koji se zakucao u nju I propisno polomio ali iskljucivo mojom greskom. Staza treba da ostane kakva jeste ili da se izbaci sikana Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Avgust 25, 2017 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan On 8/21/2017 at 10:23 PM, Nikola Honda 954 said: Svaka cast ! Nadam se da je svima jasno da želimo da izbegnemo lomove, bili oni isključivo greškom vozača ili iz nekog drugog razloga. Da nije bilo tih guma, Veljko bi produžio pravo. Još uvek tražimo najbolje rešenje. Nemamo problem sa šikanom već sa gumama. Ako uspemo da izdogovaramo premeštanje guma onda smo rešili dve stvari odjednom. Bićete obavešteni u odgovarajućoj temi na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Avgust 27, 2017 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vrati da sikana sa bitumenom mislim da to nikako nece biti sigurno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...