stari roker 4265 Napisano Novembar 23, 2017 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da uporedim sa Sharkom. Shoei L je komotniji od Sharkovog cini mi se za pola broja. Shark mi nije legao uopšte. Shoei kad nosim kao da nemam nista na glavi. Od kad nosim xr1000 uzivam u voznji na jedana sasvim nov nacin. Jedina zamerka je na kvalitet obloga na kaiševima. Znači- katastrofa. Ostalo sve 10. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 25, 2017 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi je Šojka danas. XR1000. Kažu neki ljudi da je sasvim OK za te pare. A i dezen mi se slaže sa jaknom. :-D Ako bude po planu, sutra pada i prva vožnja u istoj... Već je “zalivena” u bajk-caffeu (nadjen je razlog za po jednu), a sutra pada i probna vožnja... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Novembar 26, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ako nije tajna gde si uzeo? Radnom lik ili imas neki poseban link gde pratis za takve stvari i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Novembar 26, 2017 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, king_julien je napisao: Kolega ako nije tajna gde si uzeo? Radnom lik ili imas neki poseban link gde pratis za takve stvari i koja je cena? https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=Shoei U BiH na tzv pik.ba ima solidna ponuda polovnih kaciga. Na linku iznad sam filtrirao samo Shoei. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Novembar 26, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je nešto kao ovde kod nas kupujem prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Novembar 26, 2017 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, king_julien je napisao: To je nešto kao ovde kod nas kupujem prodajem Da. meni kupujem prodajem malo konfuzno kad nesto trazim. Na pik.ba objavljuju i mnogi ovlasteni shopovi pa ima mnogo novih stvari, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 30, 2017 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 11/26/2017 at 0:56 PM, king_julien said: Kolega ako nije tajna gde si uzeo? Radnom lik ili imas neki poseban link gde pratis za takve stvari i koja je cena? Napisao bih vrlo rado, ali po pravilima ovog foruma, nije dozvoljeno objavljivanje linkova i reklamiranje ostalih foruma. Tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...