srrdjan 315 Napisano Jul 21, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan И од кафанче пољанче Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve "dodatne" uređaje koji se stavljaju na motor je preporuka proizvođača da se spajaju na način da se stavljaju "iza kontakt bravice" ... tj. da kad je kontakt bravica na "OFF" da nijedan električni uređaj NE radi .. i kad je tako spojeno, nikad neće doći do neželjenog pražnjenja akumulatora zbog bilo kakve neispravnosti uređaja ili instalacije ... E sad, drugi je par opanaka što ljudi u glaviimaju viziju da su pametniji od svih, pa žele da mogu napuniti mobitel i kad je motor ugašen i slično .. pa onda spajaju tako da vuku kontakte direktno sa akumulatora i slično, pa se dešavaju stvari koje se nebi trebale dešavati .. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Jul 21, 2017 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zato je pozeljno pre ugradnje proveriti da li ima i kolika je potrosnja struje, prema tome povezati preko kontakta ili stalno napajanje. Ima USB uticnica koja se moze povezati direkt na aku jer u sebi ima prekidac, palis po potrebi bez davanja kontakta ( + prikazuje napon akumulatora)....konkretno mislim na Ovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rudolfsnag 3 Napisano Jun 10, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam slican problem na Sv-u tako me vec deset godina zeza,kada ga duze od bedelju dana ne vozom vrto ali nece da upali fali mu udara.Imam usb ali je na kontak bravu nakačen.Sad ako ima neko ideju....Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Jun 10, 2023 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan SV-u treba baš dobar akumulator sa velikom udarnom strujom da bi lepo zaverglao i upalio. Ako je aku stariji od dve godine zameni ga odgovarajućim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...