Joe750 35 Napisano Jul 10, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub Kumovi iz Srpske Crnje organizuje osmi po redu moto susret za sve ljubitelje motora, rokenrola i druženja. Obezbeđen kamp u debeloj ladovini parka Menoš uz besplatan ulaz kao i svake godine do sada... Klopa obezbeđena za sva tri dana. PROGRAM DEŠAVANJA: Petak: 12.00 h Doček gostiju Večera Bendovi: Silk 038 Rajko i živi zid Subota:Doručak Ručak Bajkerske igre Defile Večera Bendovi: Rok anestezija Fuzaster Voltron Nedelja: Doručak 12.00 h Zatvaranje kampa. Srećan put i vidimo se dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jul 11, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ulaz se ne naplacuje a dobija se svaki obrok! Za svaku pohvalu i primer ostalim klubovima koji kako mi se cini jedini cilj kako da zarade! Vidimo se naravno:-):-):-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Jul 11, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Od samog pocetka ulaz se nikada nije naplacivao i nece se naplacivati. Bitno je drugarstvo i pozitivna energija. Dodao bih jos samo da je bazen veoma blizu kampa. Dodjite da se druzimo i lepo provedemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 16, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav e ove godine kisachcrows dolazi ---posto sad nismo u istom terminu vidimo se .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Jul 16, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Racer330 0 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 9 postova Motocikl: Husqvarna TE 610 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da su Vas izuzetno mnogo nahvalili, ove godine moram doci.......ukoliko se pak odlucim da ne kampujem, da li ima negde neki hotel gde bi se moglo prenociti dan, dva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nedaleko od kampa kastel sa sobama ali za svaki slucaj cu proveriti da li ih izdaju za prenociste. Mada ceo kamp je pod velikom hladovinom i kao sto sam vec i ranije napomenuo,bazen nam je jako blizu. Hrana ce biti obezbedjena za sva tri dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17549 Napisano Jul 18, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Desna ruka mi (zbog povrede) još uvek nije u potpunosti u funkciji, ali ću ipak da se potrudim da se nekako bar u subotu dovučem tamo. Normalno, sa mnom bi doputovala i moja verna pratilja. Nosimo šator. A povratak preko Rumunije (Đerdap). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Jul 19, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2017 at 0:26 PM, Racer330 said: Obzirom da su Vas izuzetno mnogo nahvalili, ove godine moram doci.......ukoliko se pak odlucim da ne kampujem, da li ima negde neki hotel gde bi se moglo prenociti dan, dva ? Sto se tice kastela iznajmljuju sobe i mislim da im je cena prenocista negde izmedju 1000-2000 din. Mogao bih da se raspitam u vezi privatnog smestaja ako odgovara tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Jul 19, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, zika56 said: Desna ruka mi (zbog povrede) još uvek nije u potpunosti u funkciji, ali ću ipak da se potrudim da se nekako bar u subotu dovučem tamo. Normalno, sa mnom bi doputovala i moja verna pratilja. Nosimo šator. A povratak preko Rumunije (Đerdap). U tom slucaju samo polako i opusteno i kad god dosli dobro ste dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Racer330 0 Napisano Jul 20, 2017 U prolazu, 9 postova Motocikl: Husqvarna TE 610 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li nekako da nabavis broj Kastel Banaterre....pokusavam da ih dobijem na neke brojeve koje sam pronasao po internetu ali bezuspesno..... Cisto da mogu da rezervisem prenociste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Jul 20, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Racer330 said: Mozes li nekako da nabavis broj Kastel Banaterre....pokusavam da ih dobijem na neke brojeve koje sam pronasao po internetu ali bezuspesno..... Cisto da mogu da rezervisem prenociste Druze izvini sto ti tek sada odgovaram,jer nisam bio u mogucnosti ranije da pisem zbog obaveza. Oni rade i otvoreni su ali ne znam zbog cega nisu dostupni na tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jul 23, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za MK Kumove!Organizacija,gostoprimstvo vrh! Vidimo se sledece godine opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Jul 25, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/23/2017 at 3:56 PM, scorpija said: Sve pohvale za MK Kumove!Organizacija,gostoprimstvo vrh! Vidimo se sledece godine opet! Hvala sto ste bili,dodjite nam ponovo i sledece godine. Ako je slucajno bilo nekog propusta,ne zamerite nam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...