lav45 4 Napisano Jul 6, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pred kraj prosle sezone sam uzeo nov Hondin skuter. Pocetkom ove sezone predjeno je tih famoznih 1000km i usledio je prvi servis. Do tada sam iscekivao taj trenutak jer valja se razraditi masina pre skidanje blokada. Kako i sami znate skuteri nove generacije imaju blokade na elektronici. Majstor iz servisa mi je rekao da ta "odblokirana" centrala nema da se kupi u Srbiji i da potrazim po netu. Tako sam ja zavrsio kod Fice tocka i ispostavilo se da je zaista tako. Nakon toga mesec dana sam posvetio iskljucivo tome i trazio po netu. Jedina firma koja pravi delove za ovaj moj skuter je Malossi iz Italije. Pre toga sam nailazio na smesne cene centrala koje ocigledno ne odgovaraju mom skuteru, a ti malosijevi delovi su skupi plus na to treba dodati i cene ocarinjenja itd. Skuter predobro izgleda ali ga muci ta brzina i totalno nerealno izgleda. Da ne ispada da asm od onih klinaca, jasno je meni i da je zakonom propisano 45 i da su ti skuteri namenjeni za tu brzinu, ali video sam gomilu starijih kolega koji voze prdavce brze od mene. Polazem ovo leto za a2 kategoriju i zaista mi je krivo da ga stavljam na prodaju dok je pod garancijom za smesne pare, a i cale bi ga nasledio . Da li ste se susreli sa ovakvim problemom i da li znate resenje? Puno bi mi znacila svaka pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 6, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po Hondinim forumima...nisi ti jedini koji ima taj problem...usput, pogledaj blokade na variomatu, auspuhu (slepo crevo i usta)Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 6, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Lenko je napisao: Pogledaj po Hondinim forumima...nisi ti jedini koji ima taj problem...usput, pogledaj blokade na variomatu, auspuhu (slepo crevo i usta) Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Nista od toga, samo centrala. Sve klipove po YT presaltao, forume. Samo je Malossi resenje, ovlacene radnje nema u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 7, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguce da google nema resenje za takve stvari...Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...