DadoVelikaGorica 0 Napisano Jun 24, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav....Zovu me Dado...Ima Hondu Deauville i sitnih problema s njom.Svaki put kad pumpa goriva skljocne,kazaljka od obrzaja mi zapulsira,kad ugasim svjetla to se rijedje dogadja....ali zna se dogodit.Prije 3-4mjeseca mi je bio takav kvar,al sam ga rijesio....(zica od mase na pumpi se drzala na dvije niti)sredio sam to i sve je bilo uredu. Sad sam mislio da je opet to...ali nije!!!! Jel moze pomoc,sta napravit?? Poslano sa mog KIW-L21 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao na forum. Ovo je tema za predstavljanje koju dobri znalci moto elektrike baš i ne posjećuju. Pregledaj cjeline iz kojih je bjb sastavljen i postavi pitanje u odgovarajućoj temi ili otvori svoju. Sigurno ćeš naći rješenje za problem koji imaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...