Anchy 7 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, ja sam Aneta, vozim Kawu er 6n, nadam se da cemo se vidjati i druziti na skupovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jun 18, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla, gde je slika makine ? Za krvnu grupu, broj telefona ćemo te pitati kasnije Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchy 7 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Stize i slicica, samo sto je moj bajk u drustvu bajka moje jace polovine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 18, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla!samo sto je moj bajk u drustvu bajka moje jace polovineA to bi trebalo da je problem ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchy 7 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan nikako, ponosna sam na to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchy 7 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno za dobrodoslicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 18, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, posebno na pravi izbor jače polovine. Strom rulz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza666 4 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo decko nego i brat !) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3151 Napisano Jun 18, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jun 20, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla u ekipu finih,kako vec neko rece prethodno Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchy 7 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...