AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi stender za zadnji tocak za pomenuti motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jul 2, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nema ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13913 Napisano Jul 2, 2017 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa stender je univerzalna stvar osim za Ducati sa jednom viljuskom. Ne znam zasto trazis bas za R6 i da li imas neku zacrtanu cifru ali na KP imas koliko hoces stendera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jul 3, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan To sam naglasio jer mi vec neki univerzalni nisu valjali ili su bili namjenjeni za neke posebne motore,pa reko cisto da napisem da se zna za koji motor mi treba. Zacrtanu cifru nemam,a svakako da ne mislim da prospem dosta novca. Cim se spomene Herceg Novi i kombinovanje prevoza,odma svi odustanu od prodaje jer je KAO to neizvodljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13913 Napisano Jul 4, 2017 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na telefonu ne vidim da si iz Herceg Novog. Mislim da ti ovaj odgovara samo uzmi da ima onu viljuskicu i kupi bobinse (mislim da se tako zove). Pogledaj ba drugoj slici. Pozovi ih mozda oni salju. A znam da imas i u Maxmomentu pa pozovi i njih. http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/servisna-oprema/stenderi/bike-lift/rs-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...