doktor 4989 Napisano Jun 12, 2017 Ne silazi, 5602 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oglas postavljam za kuma, inace clana ovde na forumu...nije previse aktivan pa jos uvek nema 100 postova Na prodaju Suzuki Bandit 600, 2000. godiste u super stanju. Ima gomilu dodatne opreme, servis je skoro uradjen, lanac i lancanici zamenjeni, koristi se svakodnevno, u maju smo bili zajedno na 2 ture (za 1. maj Bosna, a posle 3 nedelje Jadran i Istra), tako da se kilometraza povecava. Motor je kod njega par godina. Najvise bi ga zanimala zamena za TDM 900 ili CBF 1000. Postoji mogucnost kupovine top case-a Maxia i bocnih bisaga Givi Voyager uz motor. Za sve informacije pozvati na broj 065/8324889 Čamo Evo linka za oglas na polovnim automobilima, s tim da je kilometraza vec malo uvecana... https://www.polovniautomobili.com/motori/10197369/suzuki-gsf-600s-bandit Ja sam ovde iskopirao dosta slika iz svih mogucih uglova... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4989 Napisano Jun 13, 2017 Ne silazi, 5602 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekoliko slika sa raznih putovanja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Jun 13, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel on stoji parkiran kod semafora na izlazu na novi most? Ako jeste bas lepo izgleda uzivo , juce sam ga bas zapazio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4989 Napisano Jun 13, 2017 Ne silazi, 5602 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je taj...kum zivi u toj zgradi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4989 Napisano Jun 17, 2017 Ne silazi, 5602 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko neki komentar...moze i los ako nema dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 17, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A šta komentarisati? Prelep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6626 Napisano Jun 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Slabo zapažaš ,a ti vidi šta još. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4989 Napisano Jun 19, 2017 Ne silazi, 5602 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 6/17/2017 at 11:17 PM, VukMar said: Aj ja cu da budem od ovih drugih, gorih... Kude se deduše bočne nalepnice "bandit s", neko havarijica vredna spomena ili ne? Motor je kupljen bez tih nalepnica u 3T racingu u Balosavi, bas sam i ja bio prilikom kupovine i isto smo pitali...plastike nisu krpljene, lako se vidi unutrasnja strana. Jedino sta ima na plastikama, postoji po jedna rupica sa obe strane (vidi se na slici tog dela gde je odstojnik za bisage, na jednoj strani je NGK nalepnica)...tu je prethodni vlasnik imao nekakve srafove koji su skinuti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4989 Napisano Jun 19, 2017 Ne silazi, 5602 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za nalepnice sam vec naveo da ih nije bilo ni prilikom kupovine, trebalo bi da kum ima sliku kada je kupljen. A sto se cene tice, nju je formirao tako sto je pregledao oglase na polovnim...Koliko sam ja shvatio, cena uopste nije fiksna i podlozna je solidnoj korekciji, ali najbolje sve informacije direktno na telefon...ipak nisam ja prodavac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4989 Napisano Jun 20, 2017 Ne silazi, 5602 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, doktor said: trebalo bi da kum ima sliku kada je kupljen. Slike iz salona kada je kupljen. Nova cena na oglasu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4989 Napisano Jun 22, 2017 Ne silazi, 5602 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prodat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...