gio 140 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje ovu kacigu.... Dobio je na poklon iz Nemachke punu torbu stvari Panasonic Toyota F1 tima.... I prodaje kacigu,ne treba mu... Nemam sliku od napred ali je ista ko ova sa slike od napred samo umesto x-lite pishe Panasonic Toyota... I ovaj mali vizir je beo... Velichinu cu proveriti,ochuvana je xtra,ja mislim da nema ogrebotinu.... E sad cena.... Ja stvarno ne znam koliko ta kaciga koshta i vredi.... to vi meni recite evo slike od napred{sa interneta} samo je drugachiji ovaj usis na ustima.... i evo od nazad{slika te koja se prodaje} http://www.customlids.co.uk/helmets/x-lite/1002/x1002_elegance8_600_.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sefe napisi bar koja je velicina i odakle si,a i to sto nemas sliku je malo neozbiljno sa tvoje strane! Meni treba dve po mogucstvu iste samo razlicite velicine .Jedna L a druga zavisi od kalupa ili XL ili XXL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koja je velichina,jer kaciga nije kod mene! mislim da je L ili XL.. Jbg,izvini,imam samo tu jednu sliku,oticu sutra do njega pa cu je islikati.... iz NS a sam.... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...