ramcic 0 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bugojno Motocikl: .. Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svima,novi sam na forumu. Uglavnom,imam priliku da kupim Hondu CRM 125 2T. Košta oko 500 € pa bih volio da čujem od vas da li je neko imao taj motor,da li se isplati,da li je veliki potrošač,grije li se brzo,da li je kvarljiv itd.. Tražio sam po netu takav model ali malo gdje sam uspio naći,našao sam jedan video na YT i jednu sliku na netu i to je sve.. Sad me zanima da li je to CRM ili je neki drugi samo što ima na plastikama CRM. Ima ih dosta po netu CRM,da me pogrešno ne razumijete,ali ovaj ima drugačiji far,nema instrument tablu.. Sve me zanima o tom motoru,a iskreno sviđa mi se baš zbog tog fara,nije četvrtast kao ostali,pa me zanima vaše mišljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Jun 25, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji YT koristis, ali bar 50 videa mi je izbacilo ukucavsi Honda CRM 125.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ramcic 0 Napisano Jun 25, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bugojno Motocikl: .. Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno ti koristis neki drugi YT dok ti je izbacilo 50 videa ukucavsi Honda CRM i ovakav far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Jun 27, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ramcic 0 Napisano Jun 30, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bugojno Motocikl: .. Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam i ja to,al šta govori taj video? Samo upalio motor,dao malo gasa i to je to. Ima li nešto konkretno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja imao CRM 125 R, bio neki francuski sajt. Izgleda da su im bili omiljeni, pa pokupio neki info odatle. Inace, meni bio OK (bio nov), potrosnja oko 4,5 l, ali to je relativno. Dvadesetak KS, lepo isao, pogotovo kad otvori onaj RC ventil, lepota. Odlican na planini, manje sam padao sa hondom nego sad :). Jedino mi smetalo sto na vecoj nadmorskoj visini (1500 i vise) pocne da se gusi. Sto se tice onog na slici, far nije fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 4, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Petre rece, far nije fabricki, vec zamenski, ovako nesto: https://www.google.rs/search?biw=1920&bih=950&tbm=isch&sa=1&q=alien+Twin+Enduro+Headlight&oq=alien+Twin+Enduro+Headlight&gs_l=img.3...63207.64149.0.64628.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1.1.64.img..0.0.0.DIIg7JZGKnA Trazi na netu informacije o bilo kom CRM-u tog godista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...