srle kš 20 Napisano Jun 3, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumaši...treba mi pomoć ko ima apriliju sa ubrizgavanjem. Interesuje me koje crevo i gde ono ide koje treba staviti na vakuum koji sam zaokružio žutom bojom? Kod mene ga nema nigde. I kojoj meri moze remetiti rad motora, konkretno lenj, neravnomerni rad i ponekad puca? Hvala Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Jun 7, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam problem,jedna brizgaljka je bila zapušena,rešeno ultrazvučnim pranjem. Sada radi kao sat,a i dalje me interesuje koje bi crevo trebalo namestiti na označeno mesto...HvalaПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Jul 13, 2017 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Tu ne ide nikakvo crevo. To je regulator pritiska goriva i tako treba da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...