Funky 150 Napisano Jun 2, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem stitnike rucica, koje sam narucio odavno sa interneta, nikako da stignem da ih namestim i kada sam uzeo da ih namontiram shvatio sam da ne mogu kod mene na motor Naime kada ih montiram ne mogu da smotam volan do kraja jer stitnik udara u vizir koji je kod mene dosta visoko. Shodno tome idu na oglase. Uz stitnike sam dobio neke srafove za montiranje ali sam ih u medjuvremenu zagubio, tako da se samo stitnici prodaju, srafove nemam (lako mozete naci one koji vam odgovaraju u nekoj srafovskoj prodavnici). Dimenzije imate na fotografijama cisto da znate koje su velicine. Stitnici su mat crni. Stitnici su plasticni nisu metalni. Cena: 3000 din Petar 063/222-863 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 3, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napisem da se odbojnik vetra moze skinuti ako se odsrafe srafovi koji se vide na slikama. Mozda nekom vise takvi odgovaraju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 7, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Up! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 11, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Otislo kolegi s foruma, nadam se da ce ga lepo sluziti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...