zzoza 53 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, poznato je da hondina jedina mana je regler ali cuo sam da je moguce prepraviti ili sta vec. E sad dali je to pametno raditi i ko to radi ? Kad se to vec prepravi dali moze da utice na bateriju,namotaje?Ili nabaviti drugi ispravan. I naravno baterija da bude ispravna. hvala, nadam se da nisam postavio pitanje u pogresnoj temi, honda cbr600f4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sam postavio temu u pogresnoj rubrici, izvinjavam se ako je moguce prebacite je, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Meni je u nedelju otkazao regler na F4i, počeo da prepunjava akumulator, stao mi motor posle drugog kruga na Navaku. Crkao mi akumulator i sijalice... Čuo sam da svi hvale reglere koje pravi Joška iz Temerina, pa sam kupio od njega novi regler i ugradio sam ga juče. Za sada sve dobro funkckioniše. Ako si iz BG-a kao što ti piše u informacijama obrati se Arakis-u, on ti može sve rešiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da na njega sam mislio, tvoj i moj motor su maltene isti ,samo sto ja imam karburatore. Tako da ako je tebi dobar bice i meni. Ako nije tajna koliko si ga platio?Jesam iz bg (info je ispravan) hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...