jasminko VIR 1681 Napisano Maj 26, 2017 I N S T R U K T O R, 1239 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan 1. Kupio bih dobrog Transalpa 650 pa ako ima neko nešto da preporuči bio bih zahvalan. 2. Može i 700 , ako iskrsne neki baš povoljan . 3. Može i onaj 1996-1999 XL600V sa dva diska napred, ali neki baš dobar, u prvoj boji itd.. i sa nekom normalnom cenom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Maj 26, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj drugar u Bačkoj Palanci dobar primerak, njegov broj telefona je +381 63 638384 a ime mu je Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1681 Napisano Maj 26, 2017 I N S T R U K T O R, 1239 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Već sam ga video na polovnim automobilima, čini se o.k. ali me nekako ni slike ni opis ni cena nisu privukli da se bliže zainteresujem i pozovem ga. Hvala u svakom slučaju. Ako se ispostavi da je teško naći dobrog Transalpa u obzir može doći i neki drugi enduro ili supermoto motocikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1681 Napisano Maj 28, 2017 I N S T R U K T O R, 1239 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Ma oteli mi ! Kažu veliko je to za tebe. Eto sad tražim neki za broj manji . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...