jumbo 8 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Steamer Prijavi odgovor kao problematičan Polako dolazi vreme da se i ja vratim u sedlo posle dugogodisnje pauze. Gledao, vagao, uklapao prema zeljama , mogucnostima i ljubavima iz mladosti i izbor se sveo na dva pika. Honda VT750 godiste 86-88 , i nesto mladji Kawasaki VN750 93-98 godiste. Pomozite mi svojim misljenjem , savetima, iskustvima, da se odlucim. Taman dok se ne nakupi jos malo parica. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 10, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ti nama reci koliko si spreman da odvojis para za zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Steamer Prijavi odgovor kao problematičan Na primer oko 3000. Imas ti jednog lepog crnog Maraudera odmah sam se zalepio za njega, ali mi je to malo previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 10, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan bolja je Honda,ali bih uzeo novije naravno,ovo "novije" ne znaci da je u boljem stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih Hondu uzeo,em sto ih volim em sto mi taj model vise lici na harlija a i njega volim.... ;D,e sad najbitnije od svega toga je stanje motora uzmi onaj o kome je vodjeno racuna koji je mazen pazen i negovan.Nemam nekog iskustva sa tim motorima al honda je honda..... ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano April 11, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Steamer Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se koliko je uopste pametno kupovati 20+ godina star motor? Kako tu stoje stvari sa delovima i odrzavanjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidis tj pise imam boldorku iz 81 i sto se tice delova nemam nikakvih problema.Jesta da ih nabavljam od preko kao i vecina,al je bitno da delova ima.Da kucnem u drvo nikakve kvarove nisam imao.redovan servis i mislim da problema biti nece. ......... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se koliko je uopste pametno kupovati 20+ godina star motor? Kako tu stoje stvari sa delovima i odrzavanjem? Ja sam pristalica starijih motora i ne vidim da su iole skuplji za odrzavanje, a vreme je pokazalo njihovu izdrzljivost. Jedan kvalitetniji servis i imas nov motor. A Honda ima (po meni) klasu vise od VN Kawasakija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki VN 750, odlican motor, a i mnogo mladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano April 13, 2008 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za Hondu,VN u masini ima samo 5 lanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano April 15, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan imam shadow-a ali sam vozio i vn mogu ti reci da su oba motora kvalitetno i dobro odradjeni naravno polovni motori mnogo zavise od odrzavanja i kako su korisceni, pa ti je moj predlog da kupis onaj koji je u boljem stanju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...