Sachmo 1314 Napisano Januar 24, 2021 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 35 Napisano Maj 11, 2021 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 11, 2021 član Daredzoni 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 35 Napisano Februar 21, 2022 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prvi dan puta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 35 Napisano Februar 21, 2022 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Drugi dan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 35 Napisano Mart 6, 2022 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 35 Napisano April 22, 2022 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 35 Napisano Maj 11, 2022 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 35 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Plejlista svih 5 epizoda: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 35 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Plejlista svih 5 epizoda vožnje jadranskom magistralom: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10548 Napisano Mart 4, 2023 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ST MOTO - ne znam da li je neko već postovao nešto o ovom moto vlogu, ja sam ga prošle godine slučajno otkrio na YouTube, i pozitivno se iznenadio, najzad neko ko to valjano radi, znači čovek radi odlične moto testove, bacite pogled na njegov YT kanal, pogotovo mlađi motoristi. https://www.youtube.com/@STMOTO13 Evo njegov poslednji klip: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Par crtica o solo i grupnoj voznji.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Septembar 3, 2023 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 4/22/2022 at 5:40 PM, Daredzoni said: Obišao ga i ja usput do Tare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 182 Napisano Januar 24, 2024 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem i ja, imam par videa na kanalu, snimam kad imam vremena i kada me ne mrzi, da li ću redovno snimati nemam pojma ali bacite pogled svakako 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 14, 2024 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem i ja, imam par videa na kanalu, snimam kad imam vremena i kada me ne mrzi, da li ću redovno snimati nemam pojma ali bacite pogled svakako Ja bacio pogled sjajno je Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 182 Napisano Februar 19, 2024 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/14/2024 at 7:21 PM, Endurac said: Ja bacio pogled sjajno je Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala kolega na podršci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Avgust 30, 2024 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 320 Napisano Avgust 30, 2024 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan TET vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...