rolex2 1 Napisano Maj 12, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi , da li neko zna mozda da li se isplati i koliki su troskovi da se uveze motor iz Svajcarske ? Tacnije, zanima me Kawasaki 250R jer sam nasao na Svajcarskim sajtovima "na slikama i opisu jako dobre" od 1700 do 2000e , i jurim da uzmem taj motor (ako neko zna nekog da prodaje u Srbiji do nekih 2200e nek mi javi ) Hvala puno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Maj 12, 2017 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi uvoz iz CH,problem sa homologacijom,osim ako je upisana snaga(kw) kao kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Maj 12, 2017 8-bit, 1877 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji više tipova Kawasaki 250R motorcikala. Na šta si konkretno mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rolex2 1 Napisano Maj 12, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Vidi mene nisam napisao Ninja ... u pitanju je Kawasaki Ninja 250R 24 kW, ... hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Maj 17, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema puno problema, sve je isto osim što moraš platiti i porez. Racunaj da te komplet carinjenje i homologacija kostaju oko 400. Prevoz do Srbije je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...