Dr@g@n 345 Napisano April 29, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Lutajuci po stranim oglasima sam naleteo na sliku gde na etiketi BMW pantalona ili jakne pise "Made in Bosnia" Zna li neko ko to sije za BMW i od kada ili do kada su radjena odela u bosni ?? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano April 29, 2017 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Rade se i kod nas i u Rumuniji. . Za Bosnu znam jedno petanestak godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 29, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i oni koriste jeftinu radnu snagu (da ne kazem sirotinju). Po cenama novih odela ja sam mislio da ih siju na mesecu, kad ono u komsiluku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 29, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Rade se i u Mađarskoj, Ja već nekih 6 - 7 godina imam BMW jaknu sa BMW oznakama, a na onoj deklaraciji sa unutrašnje strane Stoji sve na nemačkom, a na kraju " Made in Hungary " . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano April 29, 2017 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Rally 3 je pre par godina šila "Kadinjača" u Užicu...Nije to ništa čudno, Bogner je šila "Pahuljica" na Beloj Zemlji.Konfekcija je takav posao, zahteva jeftinu radnu snagu. Godinama je "Rudnik" šio Boss odela. Obezbede materijale i kontrolu kvaliteta i terajjjjПослато са E6653 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...