stefanvb 4 Napisano April 29, 2017 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan ENDURO 2017 VRNJAČKA BANJA Skup je 09.06.2017 u Vrnjačkoj Banji do 17:00h Defile u 18:00hŽurka u 21:00h Subota 10.06.2017 Doručak do 9:00h Start u 9:30h Pauza za užinu u 11:30h Ručak u 13:30h Nastavak vožnje u 15:00h Povratak u Vrnjačku Banju u 18:00h Uplata za učesnike je 1200 dinara i uključuje: 1. Majica ENDURO Vrnjačka Banja 2017 2. Doručak u subotu 3. Užina u vreme pauze i voda 4. Ručak u subotu, voda i sokovi Napomena: Uz prijavu napisati veličinu majice! Kontakt tel: 063 86-22-119 (Bojan),063 667-271 (Zoran),069-37-58-542 (Stefan) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 11, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde se vozi, koja je ruta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Maj 17, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte malo detalja. Gde se vozi, kakva je staza, mogu li teškaši, neka preporuka za prenoćište..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Maj 17, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao organizatora za teškaše i dobio sam odgovor da neće biti teških terena i da će teškaši moći lagano prođu trasu. Takođe, rekli su da će biti dodatnih detalja, a evo nekih fotki koje sam dobio. Inače, Goč je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 17, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ko pista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 6, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih? Da znam dal da uzimam slobodan vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 6, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih fotki koje sam dobio.Zašto ja ne vidim ove slike? Koristim TT aplikaciju na Android telefonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 6, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Zato što su sa fejsa, pa ih TT ne otvara.. Ja sam odustao, jer niko od organizatora ne daje nikakve informacije, čak ni one najbitnije, odziv nikakav... Vidimo se drugi put Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 6, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ni u gradu se nista ne prica o ovoj voznji. Skupice se tu par drugara i provozati malo po gocu koliko vidim. I mene su dosta pitali ljudi ali organizator slabo daje infirmacije na netu,mora marketing bolje da se radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Jun 7, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta. Ajde ljudi pa dogodine to malo ozbiljnije. Ideja je dobra, ne gubite volju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bio,vozio i vratio se pun lepih utisaka☺ Sigurno svi koji su bili mogu reci samo pohvale za Prvu enduro voznju po Gocu,tereni su neverovatno dobri i razliciti ,suma uglavnom ,blata i malo kamena a prasine skoro da nije ni bilo,bile su grupe HardEnduro , Teskasi ,Qvadovi i Dzipovi na zacelju .Bilo je oko 50-tak ucesnika i sve je proslo bez problema i gubljenja,staza je bila dobro oznacena. Svaka pohvala za organizatora i organizaciju dali su i previse ,za kotizaciju smo imali stvarno bogatu trpezu u restoranu i uslugu. Siguran sam od sledece godine prerasti u ozbiljan happening pa se vidimo do godine☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da hoće i da se ozbiljnije krene u marketing i obaveštavanje o detaljima putem društvenih mreža, foruma, itd. Bilo par drugova, kažu isto da je bilo ok, ali bio je problem oko smeštaja, nisu znali gde da se smeste, tako da su prošli skupo sa prenoćištem, a motore nisu imali gde da ostave preko noći, već su i za to morali da plate, ali dobro, prvi put je prvi put, bitno jeda je mnogo više lepih utisaka nego onih drugih i to je jedino bitno, propusti i greške će se ispraviti sledeći put. Tako da, vidimo se sledeće godine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da ima volje i vise ovakvih organizacija.Sent from my SM-G388F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Sveza informacija 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 10, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 11, 2018 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E ove godine ne propustam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, u tom vikendu sve živo su stavili, dve ATV avanture, Hard Enduro trku na Ceru i Vrnjačku banju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...