Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 8, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što češće ne posećuješ tu kuću Ulcinju. Moja supruga i ja smo odlučili da u maloj garsonjeri u Igalu prvedemo prvih nekoliko meseci naše ćerke. Iako ovde dolazimo svake godine, a poslednjih dve-tri živimo u Podgorici, nisam bio svestan koliko život na moru smiruje dušu. Lepo putovanje, čekam nastavak. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 8, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Na Bojani ludilo! Kućice na obali su uglavnom iznajmljene, za 100 - 150 EUR na dan, pretežno Podgoričanima i pokoja Beograđanima. Na njima - ludilo: Muzike se nadjačavaju, a nisu retki ni bendovi koji sviraju uživo na terasi privatne kuće. Gliseri, skuteri, mortus pijani klinci, i ne samo klinci..... Mi smo bili, i pili, u dve kućice, više što nas je ponela atmosfera i što smo na odmoru, nego zbog obeležavanja praznika, koji niti slavim niti volim. E da, za uspeh u "body bildingu", za sama takmičenja, poziranje je jednako važno koliko i vežbanje. Ako ne i važnije! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 8, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Odatle palimo na jedno kajtersko mesto. Kabanja plaža. Navodno je tu skoro snimana neka serija braće Karadžić. Klopamo, cirka se, vetar pirka.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 8, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan U smiraj dana selimo se kući. Dolazi još jedan prijatelj, sa Ajkom: Mladi bul terijer je mazan i blesav, i neverovatno nas uveseljava. Sedimo do kasno. Dragi ljudi, dobra atmosfera... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 8, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Due said: Slazem se, prava pustolovina... Sa sve povredjenom Violetom, koja je prava lepotica, pri tom i veoma temperamentna. Siguran sam da si u okrsaju sa Ducatistima osvetlao obraz Hondistima. Dakle od vremenskih neprilika koje mogu da Vas zadese ostala je susa i uragan klase V. Naravno sala, zelim vam dobar put i jos bolji provod. Pratim dalja desavanja. Ma ne, kad sam vozim, volim da se nekom "nakačim", zanimljivije mi je tako, nije mi cilj da "pobedim". A za vreme si vala u pravu, ali na početku smo ispucali skoro sve loše vreme, što na kraju i nije tako loše ispalo. Vidimo se Dule u Zemunu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 8, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Urban Cruiser said: Šteta što češće ne posećuješ tu kuću Ulcinju. Moja supruga i ja smo odlučili da u maloj garsonjeri u Igalu prvedemo prvih nekoliko meseci naše ćerke. Iako ovde dolazimo svake godine, a poslednjih dve-tri živimo u Podgorici, nisam bio svestan koliko život na moru smiruje dušu. Lepo putovanje, čekam nastavak. Pozdrav Verujem, ali daleko je... A put loš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 8, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan U utorak šetamo gradom, a zatim uz more, obilazimo plaže... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 10, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Stižemo na jednu od najlepših ulcinjskih plaža, istočno od grada: Sapore di mare. Plaža je divno sređena, ima restoran sa velikom terasom, kao i manji park sa novim sadnicama ka glavnom putu. Drže je Ekrem i Safet. Sada mogu slobodno da kažem – i moji prijatelji: divni ljudi i vrsni ugostitelji. Kao i letos, nosimo im flašu dobrog vina. Pozdravljamo se i pitamo za zdravlje. Na žalost, protekla godina je bila teška za obojicu: veliki, životni gubitci i stresovi. Kad to čuje, čovek shvati koliko su svakodnevni problemi sa kojima se susrećemo minorni. I koliko se, ja svakako, nerviramo i sekiramo zbog gluposti, ne shvatajući koliko smo u stvari srećni. Kroz sve su prošli podržavajući jedan drugog, bez rezerve. Pravi prijatelji – brinu jedan za drugog i pomažu se. Ko koliko koga može. Ipak nalaze snage za šalu i vrsnu dobrodošlicu. Raduju se što se ponovo vidimo, zajedno, i objašnjavaju mi: odande si odakle ti je žena! Za prvi maj su imali gužvu i par dana pre toga, ali već danas, dan posle međunarodnog praznika rada – grad se prazni. Oni uređuju plažu i restoran. Sedimo sami i izvinjavaju se što nećemo moći da naručujemo sa jelovnika, već nam nude da zajedno jedemo ono što su pripremili. Morska riblja čorba bila je, zaista, najbolja koju sam u životu jeo! Ali bez preterivanja!!! Sledi salata od hobotnica, neverovatna: Safet je izlovio nedavno. Zaista - ukus mora! On inače, ne samo da lovi dobar deo hrane koja se u restoranu priprema, već je i vrstan kuvar - sve đakonije su njegovih ruku delo. Iako su zauzeti tekućim obavezama oko radnika koji uređuju okolinu, uvek je jedan sa nama. Pije se Cabernet 2012, crnogorski, odličan. Uz laki mezetluk. Pada mrak, radnici odoše, mi otvaramo ko zna koju bocu po redu. Zahladnelo je, pa smo se ogrnuli ćebićima. Zezamo se I ćakulamo. Oduševljava me njihov stav prema životu, uprkos nedaćama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 10, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Sreda je planirana za put do Herceg Novog. Da se završi jedan posao, ali i da se provozamo magistralom. Krećemo lagano, oko 11. Od moto opreme nosimo samo kacige i rukavice: striktno "civilka". Samo mi fale "Fila" papuče za vožnju, ali biće i toga, kako se polako opuštamo.... Doručkujemo uz more, na izlasku iz Bara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 10, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Stajemo u Budvi. Ovde nisam bio dugo. Ovo mesto nikada nije spadalo u moje omiljene destinacije, naprotiv. Ipak, zanima me koliko se izgradio, i liči li na grad iz serije "Budva na pjenu od mora"? Ne baš! Zato se držimo starog grada. Mnogo je novih objekata, i dalje se intenzivno zida, ali opšti utisak je da je sve preterano i "preizgrađeno"- nesklad novih objekata sa okolinom, njihova veličina u odnosu na infrastrukturu i same ulice, uz obilje neukusa i preterivanja.... Još ranije sam od samih Crnogoraca čuo izraz, koji se pominje u negativnom smislu - "budvizacija". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 10, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo ka Herceg Novom, opet skelom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Maj 10, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNOOOO!!! UZIVAJTEEEE!!! Bio sam i ja na Adi Bojani za 1 maj, tamo je stalno guzva na prilazu ostrvu za praznike. Inace smo komsije ja sam u Utjehi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 10, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Brzo završavamo posao u centru Herceg Novog. Parkiramo uz more, ispod starog grada. Na ovom Intruderu smo kasnije videli pevača Aca Pejovića koji je za prvi maj nastupao na velikoj plaži u Ulcinju. Srećemo i Vladu Georgijeva, šeta sa prijateljima i gura malo bebče u kolicima. Milena, koja inače ima zavidnu kolekciju "celebrity" fotografija, ipak uspeva da iskulira.... Nije lako, al' polako...., što bi Milenchanica rekla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 10, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo dogovor da se u Novom vidimo sa kolegom sa foruma, Urban Cruserom. Njegov broj mi je, međutim, ostao u privatnim porukama BJB-a, a sajt tih dana nešto nije baš najbolje radio, pa nismo uspeli da se javimo... A propustili smo takmičenje u jedrenju, i proslavu medalje! Svraćamo u Baošić u povratku. Zatim Skela.... Još jedna pauza I pravac Ada Bojana. U Ulcinj stižemo po prvom mraku. Kod Ade Bojane već postaje hladno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 10, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Pregladneli. Idemo "Kod Ćićka". Naručujemo riblju čorbu. Ni nalik Safetovoj od juče. Nije loša, ali čovek nas je "razmazio".... Raža je bila odlična. Razočarava izbor vina, pa samo zato pijemo pivo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 10, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Svanuo je četvrtak, 4. maj. Violeta je neverovatno štrokava. A ova rasna lepotica se i sada pokazala u najboljem svetlu. Uvek mi je zadovoljstvo da bavim njenom negom: Zaslužila je TLC! Oribana, lanac podmazan. Ulje se ne proverava, jer nema potrebe, a i inače retko između dve zamene. Honda je to, u najboljim godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 10, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Malo "baštovanluka" pričinjava veliko zadovoljstvo. Meni, potpuno neupućenom u materiju. Ali kod lokalaca smo se raspitali šta raditi sa promrzlim limunovima i ostalim stablima: Drveću koje je pustilo izdanke, treba poseći suve grane (zvučim baš stručno, kao da znam o čemu govorim, zar ne ?). Ono koje nije, podvrgava se drastičnijem podrezivanju stručnjaka, i ozbiljnije opreme. Pa ako preživi - pričaće... U ostavi nalazim potreban alat, i bacam se na limun i pomorandžu. Stabla su primerno i primereno (bar se nadam) "ošišana". Sve biljke su dobro zalivene. Milenchanica sadi razno začinsko bilje. Sledeći put začini se beru ispred samog trema. "Vrednice" su zaslužile odmor. Šetnja, plaže, sunčanje, kafenisanje..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 10, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je bio okrenut "naopačke" ispred kafića "Citadela" inače bi sigurno video da je BG tablica jer sam prošao pored njega na putu do mula 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Maj 10, 2017 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se pripremate za brzi povratak. Super, kao i uvijek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 11, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, e-mayl said: Vidim da se pripremate za brzi povratak. Super, kao i uvijek. O, da! Zašto, o zašto, sve što je lepo ima kraj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Maj 11, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2017 at 10:41 AM, Pustolov said: More! I miris, i pogled! U Dubrovniku parkiramo pored zidina, kod taksi stanice. Preporuka Urban Crusera, tnx! Besplatan parking za motore, a još je I najbliži. Mnogo dalji, košta 5 EUR na sat! Kacige I jakne vezujemo za motor, I opušteni I veseli krećemo put Starog grada. Molim te, ako ti nije muka, daj kordinate .... letos idem pa da ne lutam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 12, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Latitude: 42.642613 | Longitude: 18.109597 a mozes i tu : Latitude: 42.641915 | Longitude: 18.106461 https://www.gps-coordinates.net/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Maj 12, 2017 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ovo je reportaza ....Uzivam dok citam i bogami kao da sam i ja tamo sa vama ...slike odlicne ....svaka cast !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Maj 12, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan On 29.4.2017. at 7:53, Urban Cruiser said: Ako ipak insistiraš na Dubrovniku, jer hoćeš da ga posetiš, udji skroz do centra, iza stanice kod ulaska u stari grad (tvrdjavu) je parking za motore (parkiraj ga u rikverc ). @ vortex4borg, i svima kojima zatreba: Zagrebačkom ulicom ulaziš u grad. Ona pre Starog grada skreće desno. Sa desne strane pri tom skretanju Vatrogasna "postaja" ti ostaje sa desne strane. Odmah posle nje skrećeš ponovo desno u ulicu "Iza Grada". Ta ulica "zavija" levo kod "Tvđave Minčeta". Posle tog skretanja prolaziš ispod jednog luka - svoda zidina grada. Zatim ćeš da ugledaš: Levo taksi stanicu, desno moto parking, a stotinjak metara niže ulaz u grad koji vodi na početak Straduna. Mada, u sezoni parking ume da bude krcat, pa je nekad potrebno okrenuti par krugova.... PS: Vroc-Kapo TNX! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Maj 12, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan HVALA HVALA HVALA!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...