chicha 84 Napisano Avgust 3, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne isključujem i to da nešto na motoru nešto ne radi, mada je do promene akumulatora radilo bez greške, ali ovde se radi o akumulatoru, a ne o motoru. Tako da ponuda i dalje važi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Avgust 18, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koje sijaliice idu u far ovog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 696 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam 2 x H7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam, idu H4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16349 Napisano Avgust 22, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Lepa R6, neka te dobro sluzi i da je zamenis novijom... dobar izbor ulja za nju, to sam i ja sipao u svoju, Ipone Catana 10/50 mogao si i moju da kupis, isto u fabrickom stanju, bolesno dobro odrzavana, meni nije legla gabaritno jbg...dogovorili bi se lako oko cene p.s Moja isla 285 po GPS-u max i to sa Dyno Jet kitom i KN-om, 16/45 prenos... (laze ti malo sat) minijatura od motora, ali prgav u pm (preko 10.000rpm tek) sebi sam ovako izgledao svaki put kada sednem na nju... a pre nje pokusao i sa 2003-cem i ne vredi...s' oprostenjem, mali mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 23, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @BakyBoyА колико си висок? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16349 Napisano Avgust 23, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Svaler je napisao: @BakyBoy А колико си висок? Ako mislis na mene, BokyBoy, visok sam 182/95 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 23, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan A zamisli mene 195/120 na njemu? Eeee momci, momci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...