KrsmanMilan 0 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, zovem se Milan, iz Novog Pazara sam.. Imam Malaguti madison 150cc iz 2000 godine.. Treba mi pomoc.. Jednog dana, u toku voznje skale na satu su pocele da "lude" i od temp i od goriva, nakon cega se motor samo ugasio! Probao sam da ga prespojim sa drugog akumulatora ali se zapalila instalacija... Nasao sam dr i stalaciju, kompletnu, zamenio je, sve povezao na svoje mesto, i kada sam probao da ga upalim, dugo je verglao, regler punjenja puni na nekih 11, i stvara se spoj kada se stisne jedna kocnica pali sve lampice na inst tabli.. Zna li neko sta da radim i kako da radim, jer sam tek kupio motor i ne znam nista o njemu. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano April 28, 2017 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se zapalila instalacija?Ako si pogresno prespojio akumulator(pomesao + i -)aigurno da si napravio cirkus od elektronike.U tom slucaju nije dovoljno zameniti instalaciju.Napon koji si izmerio od 11V je mali da bi elektonika mogla da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...