Motorista kalu 1 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam se da kupim neki motor i svelo se na tri motora 1.Sprint apolo 125ccm 18hp 23.000km 2009. God 700€ 2.Sprint pulser 125ccm 11hp 12.500km 2008. God 700€ 3. Sanchs x road 125ccm 14hp 13.000km 2008. God 780€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano April 22, 2017 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji ili Sachs x road Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 22, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja znam apolo ima samo 250 cc...ili gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja znam apolo ima samo 250 cc...ili gresim. Da, Apolo je 250 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista kalu 1 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/10004958/sprint-apolo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista kalu 1 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/9973805/sprint-pulser https://www.polovniautomobili.com/motori/10041068/sachs-x-road Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Qingqi QM200GY-B/A. Tehnicki ista masina kao taj Pulser 125, samo je imao vecu stublinu/klip i drugaciji karburator. Motor je kupljen nov, presao sam sa njim oko 35000km, sa agregatom nisam imao nikakvih problema, odlicno se pokazao (kopija masine sa Suzukija DRZ200). Fabricke gume su bile katastrofa, lanac i lancanici isto... O plastikama da ne pricam, raspale su se bukvalno. Cak mi je i stop svetlo otpalo negde na putu do Kosovske Mitrovice.Inace, imao sam tada zelju da kupim Sachs X-Road, ali ovaj je bio 1200e jeftiniji pa se odlucih za njega. Sve u svemu, imao sam dosta muka sa krpljenjem plastika, ali lepo sam se navozao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 730 Napisano April 22, 2017 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Apolo mi je u cenovnom rangu najbolji zbog snage,al svakako ova 2 Sprinta izbegni.Vidi po oglasima u Leskovcu ovi novi Sacsh su vrlo malo skupli od polovnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista kalu 1 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan A razmisljao sam da dam negde oko 700-800€ pa sta preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Dobra Yamaha DT 125, ako ćemo već da preporučujemo. A od ova tri, jedino ovaj Sachs dolazi u obzir ako je sve onako kako je napisano. Nisam ljubitelj kineza nikako, pa mi je i razdrndan japanac duplo bolji i da se mnogo lakše srediti od ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista kalu 1 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan A cuo sam da nema bas delova za onaj sachs? I kakav je onaj novi peda x road 2 sto prodaju u lazarevcu za 1.499€ nov? Kako on stoji sa rezervnim delovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Opet kinez, ali je nov. Ako se dobro sećam, dve godine garancije ga čine boljim od svih ovih prethodno navedenih, a uz to čini mi se da ima kod nas i ovlašćenog servisa. Opet, nov motor je nov motor, mada po meni su ga malo preterali sa cenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista kalu 1 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali onim sprintovima? Razlika izmecu novog sachsa i sprinta je 800€ pa nije bas mala razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Opet kinez, ali je nov. Ako se dobro sećam, dve godine garancije ga čine boljim od svih ovih prethodno navedenih, a uz to čini mi se da ima kod nas i ovlašćenog servisa. Opet, nov motor je nov motor, mada po meni su ga malo preterali sa cenom... Posle 35000 na novom kinezu, napravio sam 25000 na odavno vec punoletnoj Yamahi XJ600S '93. Ja sam mnogo manje glavobolje imao sa Yamahom, vozio sam je 3 sezone i prodao za iste pare koje sam dao za nju (od potrosnih delova nisam menjao cak ni lanac, lancanike, akumulator...). Kinez Qingqi mi jos stoji u garazi i sakuplja prasinu zato sto me je zao da ga prodam za 30% placene vrednosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 23, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan onog apolona iz starih banovaca ne bi ni razmatrao jer po slikama samo na zadnjem tocku ima vise tdje neko na mom predratnom jugu. sachs izgleda najurednije i odrzavano...kad bi morao da biram njega bi uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista kalu 1 Napisano April 23, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan A delovi za sachs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 23, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan i meni taj sachs izgleda najbolje i najkvalitetnije a za delove ne znam mora da ima neki zastupnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 730 Napisano April 23, 2017 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali onim sprintovima? Razlika izmecu novog sachsa i sprinta je 800€ pa nije bas mala razlika Ovim konkretnim primercima mozda ne fali nista, al meni ovako na slikama deluji dosta izakano ps. Ovaj lik je sacsh prodavao nove vrlo jeftino, evo ti link mozda mu je ostao jos neki https://www.polovniautomobili.com/vlada-invest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...