Guja 1 Napisano April 19, 2017 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari stari!Nije me bilo vekovima da se javim ali sve pomno pratim i redovno palim mesavinu! Oko praznika uhvatih malo vremena da bacim djir sa mojom starom ragom.Pa eto,da ne kucam sve ponovo jer je nadugo i nasiroko....ko je dokon moze baciti ovde pogled http://www.tomossrbija.com/forum/viewthread.php?thread_id=3947 ,ima snimaka,slika itd...Uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3115 Napisano April 20, 2017 8-bit, 1906 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto neće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 21, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Не ради Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 21, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni otvara " Tomos forum Srbija ", al ne nađoh temu o putopisima na njemu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2791 Napisano April 21, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2716 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I mene baca na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guja 1 Napisano April 28, 2017 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni tacno otvara temu,ne znam u cemu je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guja 1 Napisano April 28, 2017 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan napisacu ovde ceo putopis za koji dan,kad uhvatim malo vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano April 28, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja probao,nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guja 1 Napisano Maj 17, 2017 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode!Nema me da se javim,ali sam stalno prisutan,cisto da se zna! Oko praznika,kao i vecina nas,uhvatih malo vremena da pobegnem kuci i podsetim staru ragu za sta je namenjena (naravno u humanim i razumnim granicama). Spremni za pokret! Plan je bio da ja junioru i braca na sprint exatly (ja bez prednje,oni bez zadnje kocnice ) odemo do sela,familije,da ih posetimo.Kruziramo lagano sa skromnih 50km/h.Na pola puta (posle 20-ak km) se razdvajamo i oni nastavljaju putem dalje a ja prelazim na nasut put. Polako krece penjanje na Jelovu goru koja se nalazi na pola puta izmedju Bajine Baste i Uzica pa i voznja postaje polako interesantnija. Tu dolazim do ,,raskrsnice" ko seoske kafane-prodavnice gde srecom nailazim na jednu ljubaznu bakicu koja mi objasnjava kuda dalje... Verovatno je seoski bajker posao na ,,po jednu" pa je svog ljutog dorata parkirao na neodredjeno ispred kaVane Nastavljam dalje da plasim razne domace zivotinje dok se prasak dvotaktne masine odbija od okolna brda i uz to sirim pozamasan oblak dima i prasine iza sebe,sto je verovatno bio i uzrok radoznalo-zgranutih pogleda tamosnjih mestana! Posle par 10ak km stajem na kratak foto suting i koristim priliku da snimim ,,milo pucketanje" mog vernog konja Moto kros staza u sred sela! Lomio sam se da li i ja poorem jednu brazdu do vrha,al bojim se da bi me vrlo brzo stigao metak Nastavljamo u istom ritmu,masinu nisam stedeo (u nekim momentima mi bilo zao,al nekad nije moglo da se izbegne) skace se preko dzombe,mestani masu,smeju se,svi veseli,srecni,i napokon stizem do odredista na Jelovoj gori,do stare dedine kucice gde nisam godinama bio... Tu takodje bacam par slicica i uzivam u zvucima 6 vetrova,ptica i prirode koja me automatski baca u nirvanu... I ovo je kraj prvog dela voznje i kraj sa slikama,kasnije ce biti jasno sto...Vreme je da se spustim 7 km do sela,kod rodbine.Bilo bi 7km da ja nisam lutao po sumi,pratio uputstva mestana i opet lutao kroz sumu dok puta ne bi nestalo odjednom ili dok ne bi naleteo na rampu u vidu oborenog stabla precnika metar ipo preko puta!Sunce je vec dobro upeklo,a ja sa prenosom 15-46 na nekim mestima ne mogu da mrdnem iz 1. brzine,ludim ja,ludi motor!Kasnije,kad smo se nasli svi,dobio sam informaciju da su me non-stop culi kao da sam ispred kuce,a ustvari sam lutao nekoliko kilometara okolo na kraju se ispostavilo (po meracu za bicikl-koji je dobro ustelovan inace) da sam lutao okolo 20ak km.U jednom momentu motor se samo ,,prekinuo",ugasio,crkao!Presekao sam se samo tako ako je motor crkao,a ja sam u sred sume,nigde kuce,samo silna groblja po kojima me ljudi navode kud dalje,ne znam sta cu od sebe!Bacam pogled,od silnog skakanja po dzombama spala je kapa svecice!Oooodusevljenje!Vracam je,pali iz prve i nastavljmo dalje!U jednom momentu odlucujem da se spustam,popizdeo sam,ne mogu vise,hocu samo da nadjem normalan put i da dodjem do civilizacije jer je vec 16h,a ne bih da budem u sumi,u nepoznatom,sa svetlom jacine sibice na steroidima...Nalecem na jednog mestanina,on odlucuje da mi na zemlji nacrta tacnu putanju jer je prosto previse komplikovano pohvatati sve te ,,raskrsnice",grobla,bregove,borice i slicno.Stizem,nalazim se sa mojima,tu meza,krka,srka,sve kako dolikuje,bratu se divim kako je uspeo nasutim putem da se uspenje skuterom do gore,a bojim se da pomislim kako ce ga spustiti sa samo ispravnom prednjom kocnicom.Vreme da se vraca kuci,ja u 1.,motorno kocenje da bi mogao pored brata da vozim,dobos vec ,,natekao" i prilicno je vreo od forsiranja samo zadnje kocnice,i tako polako smo za 15-ak min presli 2,3 km do asfaltnog puta,gde pocinjes da shvatas lepotu i znacaj istog!Jos 20ak km i kuci smo.Jos jedan pametno ubijen dan,jos jedna avantura,svega srecno odvozenih 90ak km i puno srce! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Maj 19, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Како си описао ово твоје путешествије ја се презојик више пута Шала , једина примедба , мојне без кочница ем вукојебина ем низабрдо уза брдо ихххааааа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guja 1 Napisano Maj 19, 2017 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha!Opusteno brate,jos ovu sezonu ce ovako,pa bi trebalo u avgustu neki ,,princ 250" da cucne...a onda kad dodje vreme sleduje mu nagrada za trud u vidu full restauracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...