alex_cael 31 Napisano April 16, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari - srecan Uskrs Zovem se Aleksandar i zivim u Beogradu(i Novoj Pazovi). Imam 26 godina.Sve pohvale za forum, tacnije ljude u njemu, ima mnogo korisnih saveta i sitnica koje su super korisne. Ponosni sam vlasnik BMW R1200GS 2006 i nestrpljivo isckeujem da organizujemo neke ture. I rado cu vas obavestavati o mojim turama i putovanjima.Pozdrav, sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano April 16, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro došao, Vajstinu vaskrs .... Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 16, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Pravi motor nema šta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano April 16, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu! Dobro dosao. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 16, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Vaskrese. Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...