gixxer 386 Napisano April 11, 2017 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno atraktivan sportski automobil, kupio sam ga od prvog vlasnika i uvozao iz Austrije, platio sam sva davanja prema drzavi i poseduje pregled AMSSprodajem je direktno na ime kupca kome ostaje samo da ga registruje u svom mestu stanovanja, presao stvarnih 163000 km, ko ga pogleda uverice se u validnost toga, menjac sa 6 brzinaoprema: digitalna klima koja radi i u funkciji je, alu felne 16 cola sa odlicnim M-S gumama, centralna brava, el. podizaci stakala, el. podesivi retrovizori, ABS, ASR, ESP, svetla za maglu, motor radi bez greske, nema zupcasti remen nego pogonski lanac, enterijer bez tragova habanja, nije veliki potrosac 7.5 LIT/100km, auto je bez ikakvih naznaka eventualnih ulaganja, utegnut u voznji i bez ikakavih zamerki, prva registracija 18.09.2002. godine, cenim je 3550 eu,za sve informacije sam dostupan na 063-177-05-08 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano April 11, 2017 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Trudio sam se da koliko je god to moguce , slike docaraju pravo stanje auta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...