shomi95 1 Napisano April 11, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! Zovem se Miloš, imam 21 godinu i iz Svilajnca sam. Vozim motor od sedme godine. Trenutno vozim apriliu rs 125 koja je kod mene već 5 godina. Najviše volim italijanske motore i nadam se da ću ostvariti svoj san i kupiti ducati 748. Vozio sam i mnoge druge jače motore ali nisam imao novčanih sredstava da priuštim sebi nešto jače... Na ovaj forum sam naleteo tražeći iskustva vezana za motore koji me interesuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano April 11, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Daj neku fotku te aprilije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomi95 1 Napisano April 11, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano April 11, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Rossi Kad vec volis Ducati 748, sto ne kupis Cagivu Mito125 , bar su vizuelno skoro isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomi95 1 Napisano April 11, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan To si u pravu ali bih voleo jači motor 4t. 5 godina vozim 125 pa mi malo dosadio. Skupljamo polako pare brat i ja. Možda će biti i japanac ali bih voleo da je bar v2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 12, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomi95 1 Napisano April 12, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...