theBeast 196 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, treba da menjam ulje na svom PCXu. Ulje koje Honda koristi ima oznaku API SJ 10W30 MB. Hocu da uzmem npr. Motul 7100 4T SAE 10W30, ali ono ima oznaku MA. Shvatam da je MB oznaka za ulje za suva kvacila, ali da li bi nesto skodilo ako bih ubacio ovo Motul sa oznakom MA? Hvala, Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15814 Napisano Mart 27, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Msm da ti je pametnije da sipas ScooterPower 4T 10w30......zatim ScooterExpert, 7100 cak 5100 mozes sipati (preporucuju sa Motulovog sajta) neces pogresiti ali ako mene pitas ja bi sipao ScooterPower. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, hvala na odgovoru. Poslusacu te...7100 sam dao samo kao primer, jer me buni ta oznaka MA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 344 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco VisaR 110 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti skuter i ScooterPower 4T 10w30.zadovoljava sve preporuke Honde, cak je tu i oznaka MB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...