FatBastard 0 Napisano Mart 27, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Ko popravlja (prepravlja) kožne bisage u okolini Beograda, jer razni tašneri nemaju dovoljno jake mašine za tu debljinu kože? Izmaltretirah sestru da mi donese ogromne kožne bisage iz grada Čikaga, prelepe, služe sjajno i imaju jednu zgodnu rupu na kopči od kaiša kroz koju ide katanac pa ne mogu da se otvore lako itd... Neko je mislio da unutra držim zlato (prazne bisage) i opušteno mi isekao kaiševe ne bi li ih otvorio i odneo blago. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod kolege Gorana. On radi svasta sa kozom a radionica mu je u bloku 45 Goran Erceg manufaktura kontakt telefon +381 64 614 72 68facebook: Goran E manufaktura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Za tako nešto ti treba sarač. Većina kožara radi sa debljinama 0,7 do 1 mm (jakne, suknje i pantalone) a i pomoglo bi kad bi stavio sliku. Pretpostavljam da je koža za bisage debljine kao stari vojni opasač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sve predmete od kože radio Milan iz Bukovca, radnja se zove Bull. Skoro je pravio nekom klubu kožne prsluke, vrhunski izgledaju. jedino što ti nije baš blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Mart 30, 2017 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji obućar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Ko popravlja (prepravlja) kožne bisage u okolini Beograda, jer razni tašneri nemaju dovoljno jake mašine za tu debljinu kože? Izmaltretirah sestru da mi donese ogromne kožne bisage iz grada Čikaga, prelepe, služe sjajno i imaju jednu zgodnu rupu na kopči od kaiša kroz koju ide katanac pa ne mogu da se otvore lako itd... Neko je mislio da unutra držim zlato (prazne bisage) i opušteno mi isekao kaiševe ne bi li ih otvorio i odneo blago. Hvala Ako možeš, uslikaj kako izgleda ta kopča.... Interesuje me na koji način se može rešiti zaključavanje.... A što se tiče popravke, kao što je rekao JevtaNS, odeš kod bilo kog obućara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Mart 30, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Petar iz Panceva. Jako fini covek koji voli svoj posao i nije derikoza. Meni je pravio rol torbu i jos neke stvari po bas pristojnoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...