Gale.. NBG 0 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3338 Napisano Maj 9, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan TOLIKO MALO A TOLIKO PUNO !!! Svaka cast!!! Sad znam sta mi je sledeca zanimacija(hvala na ideji) Evo jos samo dvije sitnice o kojima si vjerovatno i ti razmisljao sta ne bi bilo lose po meni iz dva razloga 1)funkcije 2)izgleda Za prednji kraj: -ovaj mali "polubratobran" sto ide odmah iznad gume Za zadnji kraj: -ovaj baltobran mislim da je mono sa jednom hvataljkom , mozda jedino da jeza nijansu manji po visini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan nije lose sto da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to za blatobrane, nemoj. gadno je. TT ti je prelep, jako mi se svidja sve kako je uradjeno, ja nebi nista vise diro tu, samo sipaj, i vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strava!!! Aj snimi zvuk TeTke da se malo divimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3338 Napisano Maj 12, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan to za blatobrane, nemoj. gadno je. Najbolje da nisi nista ni radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Maj 12, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Za prednji kraj: -ovaj mali "polubratobran" sto ide odmah iznad gume Za zadnji kraj: -ovaj baltobran mislim da je mono sa jednom hvataljkom , mozda jedino da jeza nijansu manji po visini odlcna ideja.zastita od vode na putu je (nula!) par puta sam dosao kuci mokar kao nikada do sad,a kisnuo sam i na drugim motorima.ttr kad malo polivaju ulice svu vodu ubaci meni u patike a i na glavu.ovih dana sam kao golibar,samo gledam u nebo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ko jos vozi po mokrom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mnoooogo mi se svidja ovaj zadnji blatobran.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ova dva blatobrana su mnogo pametna stvar!!!bez njih si mokar kao mis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan ko jos vozi po mokrom ;D onaj ko je lud i nema srece sa prognozom salu na stranu,nisam bio lenj i nasao sam odlican polovan prednji blatobran,doduse malko veci od V-strom-a,kod druga Alje(revolution) pukao napred gde mi i ne treba.odsekao sam visak i ne izgleda kao onaj gore na slici ,nadam se da ce da radi. ako nadjes nesto slicno ,nabudzi pa nemoj da vozis po kisi,bar ne preko 160 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo osvezim temu.Ovih dana dok cekam da mi se namota stator alternatora resih malo da ulepsam masinu,farbam deklije sa obe strane i polugu menjaca fuzgastere i neke sitnice.Ovo sto je ofarbano treba sutra da se izlakira tako da ce dobiti malo sjaja i nece biti ovako bledo bice malo tamnije,stavicu i sutra slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan koja je oznaka ove plave boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan to sam mesao plavu i metalic sivu da bi dobio tu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bas mi se svidja motor,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan evo i izlakiranih delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koje je god tvoja tt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan 1994 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U bre Laki al izgleda do 00 Ali zar ne mislis d ce se boja guliti na nogostupima, kurbli i kocnici? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan bila je crna boja ja sam ismirglao i ofarbao u plavo posle sam i prelakirao da se nebi gulila.Kad se nije crna gulila valjda nece ni ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 94to???? :o :o :o tt ti izgleda kao da je 2004! odlican jako mi se djasvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan poceo sam polako da farbam ;D ostao je jos rezervoar maska fara i prednji blatobran to ce biti ovih dana gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozis li ti to ili ga samo sminkas? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da vozim.Riknuo mi je stator alternatora i sta da radim dok cekam da se namota,reko da ga ofarbam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...