Oroku 1394 Napisano Mart 25, 2017 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Izložbu fotografija u okviru Belgrade Photo Month-a možete pogledati od 01. do 07. aprila. Otvaranje je 01.04. u 19h, u Svečanom salonu glavne železničke stanice Beograd (ulaz kod Plave lokomotive). Svi ste pozvani, bilo bi mi drago da dođete i uveličete ovaj meni bitan događaj. http://www.belgradephotomonth.org/event/sasa-lalic-i-katarina-kosanovic/ 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 25, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2657 Napisano Mart 25, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2682 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Katarina Kosanović? Možda smo i neki rod, ko to zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Katarina Kosanović? Možda smo i neki rod, ko to zna To mi je devojka ... Pitaću je, možda i zna za neku rodbinu u Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2657 Napisano Mart 26, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2682 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja rodbine u Kljajićevu i nešto u Sivcu, manji deo je otišao za BGD. Tu su ih preselili posle rata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...