Nile. 1467 Napisano Jul 8, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nakon neuspelog pokusaja farbanja u crveno, odlucio sam se za crnu varijantu jer crvena nijansa nije bila pogodjena, sad mi ostaje da je dekorisem malo po svom ukusu, inace meni se mnogo dopada kako je ispalo i kako se uklopila.. Uskoro vise slika. Uspeli smo da napravimo bukvalno ceo R bocni oklop a ne samo ralicu, sto je i bila zamisao. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jul 8, 2018 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan bravo! 10ka za trud i posao! moj predlog ti je da sad sve to skines, i prebacis ga u N verziju ...ono cisto da ti ne bude dosadno... 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 8, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 8, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, zlig0r said: bravo! 10ka za trud i posao! moj predlog ti je da sad sve to skines, i prebacis ga u N verziju ...ono cisto da ti ne bude dosadno... Polako, dugacka je zima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 9, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Test voznja 50ak km odradjena, zadovoljan nosacima, zadovoljan generalno kako je ispalo, ostalo mi je da je 'ukrasim' i projekat 'bocni oklopi' gotov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2027 Napisano Jul 14, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kad mu Nile odradi "upgrade". Malo sale nije na odmetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 27, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 24, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa Sitonije.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...