dejan24 322 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam gore navedenu navigaciju ali naravno bez memoriske kartice. Da li neko može da instalira tj. da osposobi navigaciju kako bi je koristio ili bar da mi preporuči nekoga ko to radi. Napomenuo bih da sam iz unutrašnjosti i naravno ovde to niko ne zna da radi. Hvala unapred na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljo99 2 Napisano Mart 26, 2017 U prolazu, 12 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poz,Eh, ja sam ipak daleko ali.... Rider v1 ili v2? Zadnjih sedam dana sam radio i uradio sebi v2. Sa mapom istočne evrope. Preko 1GB. Ako si zainteresovan mogu ti reći šta treba i kako to sve skarabudžiti. Ipak, nije baš za amatere. Da napomenem, šta god radio, treba ti obična SD memorijska kartica od 2 GB. Znači NE SDHC nego obična SD memorijska kartica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu zeljo99 ali nasao sam lika koji ce pokusati da nesto napravi ako ne uspe javljam se tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...