Mopedas 7 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo i moje masine da se pohvalim, u vezi smo pet godina i obostrano smo zadovoljni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Навала Кавасакиста у последње време Лепа кава Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan pa prolece krece zelenilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kawa je top! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki_zx6r_lover 5 Napisano Mart 18, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki Zx6R Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ninja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Mart 18, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Zato na oglasima nema kawe , sve vec kupljene Odlican kawaseksi , nek' je sa srecom i da veza potraje jos dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano Mart 19, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja slika jeste starija ali se motor nista nije promenio. Cuvam ga vise nego sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano April 18, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Kawasexy otisao prevarila me sa mladjim momkom ali sta da se radi, sad jurim novo devojce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja predstavim svoju novu mašinu ZX10 RR Performance ... malo je bolja od moje prošle ZX10 R 2014 .... kao ni na svakoj mojoj mašini, Boban sedište je neophodno i več na motoru stestirano i kao uvek ... odlićno evo slike .. a djevojke nemaju šanse, jer je registrovan samo za jednu osobu 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Odlican! Zanima me zasto bas njega, posto je konkurencija u tom segmentu nikad jaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 9, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da njegov outfit sve govori #KAWASAKI FANS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Perverzija kakv je... nek je sa srecom..Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, DućaTemerin said: Odlican! Zanima me zasto bas njega, posto je konkurencija u tom segmentu nikad jaca. pa tako .. da vidim, sta su novog napravili na RR verziji pa zato, što Rea pobedjuje u WSBK u stvari ne znam tačno, ali mi ide uz kombinezon pa zato što je kao neka limited version Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Maj 10, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Каква је каваа....ја одушевљен....Нек је са срећом колега.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Maj 11, 2017 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, VR46 said: Каква је каваа....ја одушевљен....Нек је са срећом колега.... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...